Overslaan en naar de inhoud gaan
Lekkere lente bij Kwalitaria
Terug naar overzicht

Zijn de seizoensproducten van Kwalitaria nog wel in trek?

...marketing directeur Martijn Boone vertelt!

Nieuws

De wisselende seizoensproducten zijn bij Kwalitaria al een aantal jaar een vast onderdeel van het assortiment. Elk seizoen verschijnen er vijf à zes nieuwe producten op de menukaart, passend bij het seizoen. Maar loopt de consument hier nog wel warm voor?

Lees meer...

Volgens Kwalitaria wel. Ze gelooft nog steeds in het aanvullen van het vaste assortiment met tijdelijke producten geïnspireerd op het seizoen. “Met de seizoensproducten willen we onze gasten iets extra’s bieden buiten de kaart om”, vertelt Martijn Boone, directeur marketing & sales, van Kwalitaria. “Wij willen voortdurend vernieuwen, dat zit in onze genen, en dat doen we dus ook in ons assortiment met de smaak van het seizoen.”

Meer dan friet en snacks

“Natuurlijk slaat het ene product beter aan dan het andere, maar we zien dat de seizoensproducten over het algemeen nog steeds erg in trek zijn, ook bij online bestellingen. We blijven onze vaste gasten op deze manier verrassen, maar het trekt ook nieuwe gasten aan. Steeds meer mensen ontdekken dat ze bij ons meer kunnen bestellen dan alleen friet en snacks.” Om die mensen te bereiken heeft Kwalitaria een grote campagne opgezet: “Je hoort ons binnenkort ook weer op de radio met een commercial.”

Lekkere lente bij Kwalitaria

 

Lekkere lente bij Kwalitaria

Volgens Kwalitaria belooft het lenteseizoen weer veel lekkers. Deze week lanceerde ze zes nieuwe seizoensproducten, met voor elk wat wils. Liefhebbers van kip kunnen hun geluk op met de Sweet chicken burger en de Crispy chicken special met friet of een wrap. Ook de BBQ ribs friet special met mals spareribvlees is volgens Kwalitaria het proeven waard, net als de Thaise gamba kroket en de frisse mandarijn-sinaasappel milkshake. Zit er een favoriet tussen, dan moet je wel snel zijn, want voor je het weet is het seizoen alweer voorbij…

Wellicht ook interessant

 • Het verhaal van Kwalitaria
  Nieuws

  8x horecatrends waar we niet omheen kunnen

  2020 was voor de horeca een jaar om nooit meer, en tegelijkertijd ook heel snel, te vergeten. Alle ontwikkelingen hebben veel effect gehad op de branche én op consumenten. Wat heeft dit voor gevolgen? Wij vroegen foodtrendwatcher Hans Steenbergen van Food Inspiration naar het menu van de toekomst.

  Lees meer
 • Jong ondernemersechtpaar opent tweede zaak
  Nieuws

  Jong ondernemersechtpaar opent tweede Kwalitaria Délifrance

  Kwalitaria Délifrance Emiclaer in Amersfoort is officieel geopend. Voor het jonge ondernemersechtpaar is het hun tweede zaak in de stad. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.”

  Lees meer