Overslaan en naar de inhoud gaan
Burger Business

Van talent naar eigen tent?

...word de nieuwe burgerbaas!

Klaar voor de best burgers in town? Sinds 2023 is Burger Business, net als Kwalitaria, onderdeel van FFC (Food Franchise Company). Ben jij gebakken voor het Burger Business avontuur? Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen!
Informatiepakket aanvragen

Lees meer...

Best burgers in town

Aangenaam! Wij zijn Burger Business. Al sinds 2015 maken én bezorgen wij de best burgers in town. Van ambachtelijk bereide beefburgers tot krokante kipburgers en heerlijke veggie varianten. Wij weten als geen ander dat de perfecte hamburger een uiterst serieuze aangelegenheid is. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Laat dat maar aan ons over!

 

Onze beloftes

Burger Business beloftes

 

1. Marketing met smaak: Goede zichtbaarheid en vindbaarheid online en offline, dat smaakt naar meer. 
 
2. Heerlijke inkoopcondities: Laat het onderhandelen over de beste prijs maar aan ons over. Doordat we collectief inkopen kunnen we de huidige prijsstijgingen binnen de perken houden. 
 
3. Smaakvolle ondernemerssupport: Op ons kun je bouwen. We zijn 24/7 bereikbaar en jouw eigen consultant komt regelmatig langs. Voor de opening word je in enkele weken klaargestoomd voor een vliegende start.
 
4. Waardevol netwerk: Meer dan 120 collega-ondernemers en veel kennis en ervaring op het hoofdkantoor; met zo’n netwerk zit jij gebakken. Bovendien geeft het jou toegang tot de beste deals, zoals de goede energiedeal die we hebben kunnen sluiten.

 

Je vindt Burger Business al in...

 • Arnhem
 • Breda
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Tilburg
Burger Business in Tilburg

 

Klaar voor jouw 'Burger-Business'?

Sinds 2023 zijn wij onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Dat smaakt naar meer en daarom zijn we altijd op zoek naar franchisenemers voor onze formules. Ben jij gebakken voor een ondernemersavontuur?

Vraag onze informatiebrochure aan

...en krijg een kijkje in onze keuken!

Onze brochure staat vol met smaakvolle informatie over onze 'Burger-business', het proces tot de opening, veelgestelde vragen en nog veel meer. Via onderstaande link vraag je hem geheel vrijblijvend aan.

Wellicht ook interessant

 • Ter overname: Burger Business in Tilburg

  Burger Business in Tilburg

  Centraal gelegen met goede zichtbaarheid? Check. Een toplocatie voor bezorgen en afhalen? Check. Direct beschikbaar ter overname? Ook check. Waar wacht je nog op... Start jouw eigen Burger Business in Tilburg!

  Lees meer