Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

16 ondernemerskansen voor jou!

Toon mij:
 • Kwalitaria op jouw droomlocatie
  Kans

  Kwalitaria of Burger Business op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie niet tussen ons locatieaanbod? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer
 • Open jij je eigen Burger Business?
  Te koop

  Burger Business in Groningen

  Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • Start je eigen Burger Business in Rijswijk
  Kans

  Burger Business in Rijswijk

  Word jij onze nieuwe burgerbaas in Rijswijk? In een levendige omgeving, op een goede zichtlocatie, openen we een spiksplinternieuwe Burger Business. Lees snel verder voor meer details.

  Lees meer
 • Open je eigen Kwalitaria in Den Haag
  Ter overname

  Kwalitaria in Den Haag

  Met deze cafetaria aan een drukke doorgaande weg, in een drukbezocht winkelcentrum in Den Haag zit jij gebakken. Word jij de nieuwe eigenaar van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria?

  Lees meer
 • Start je eigen Kwalitaria in Culemborg
  Ter overname

  Kwalitaria in Culemborg

  Sna(c)k jij altijd al naar een eigen cafetaria? In Culemborg wacht een unieke kans voor de overname van een bestaande, succesvolle Kwalitaria in een drukbezocht winkelcentrum. Lees snel verder voor de smakelijke details.

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria in Capelle aan den IJssel
  Ter overname

  Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

  Zie je het al voor je? Je eigen cafetaria op een toplocatie, vlakbij een bruisend winkelcentrum. Dit kan werkelijkheid worden! In Capelle aan den IJssel wacht een goedlopende Kwalitaria op een nieuwe ondernemer.

  Lees meer

Paginering

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte locatie voor jouw eigen Kwalitaria of Burger Business. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.