Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

13 ondernemerskansen voor jou!

Toon mij:
 • Kwalitaria in Aalten
  Kans

  Kwalitaria in Aalten

  Start jij jouw Kwalitaria avontuur in het Gelderse Aalten? Jij hebt de droom, wij het stappenplan én een toplocatie met veel potentie!

  Lees meer
 • Kwalitaria op jouw droomlocatie
  Kans

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Kwalitaria in Bergen op Zoom
  Te koop

  Kwalitaria in Bergen op Zoom

  In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Nieuwegein
  Ter overname

  Kwalitaria in Nieuwegein

  Laat jij jouw ondernemersdroom uitkomen met de overname van deze bestaande Kwalitaria in Nieuwegein? Een unieke kans voor zowel de startende als doorgewinterde ondernemer!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Delft
  Ter overname

  Kwalitaria Délifrance in Delft

  Ready, set… go! Deze bestaande, succesvolle Kwalitaria op een zichtlocatie in het centrum van Delft is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?
  Kans

  Kwalitaria in Bunschoten

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer

Paginering

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.