Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

...6 ondernemerskansen voor jou!

 • Kwalitaria in Amsterdam

  Kwalitaria in Amsterdam

  Een toplocatie in onze hoofdstad, met veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging en to-go. Grijp jij deze unieke kans?

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Bennekom

  Ter overname: Kwalitaria Délifrance Bennekom

  Maak jij van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria Délifrance een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Mijdrecht

  Kwalitaria in Mijdrecht

  Maak jij jouw ondernemersdroom waar in Mijdrecht? Er staat een gloednieuwe eigen zaak met veel potentie op het gebied van maaltijdbezorging op jou te wachten!

  Lees meer
 • Kwalitaria in regio Den Haag

  Kwalitaria in regio Den Haag-Rotterdam

  Veel potentie op het gebied van bezorgen en afhalen, en helemaal ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria-concept. Wat wil jouw ondernemershart nog meer?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Sneek

  Kwalitaria in Sneek

  Centrumlocatie? Check. Focus op het gebied van maaltijdbezorging en to-go? Dubbel check. Maak je ondernemersdroom waar in Fryslân!

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Vrouwenpolder

  Ter overname: Kwalitaria Délifrance Vrouwenpolder

  Met een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en volop groeimogelijkheden ben jij klaar om de toeristische omgeving nog verder te veroveren. Ga jij de uitdaging aan?

  Lees meer

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.