Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

...22 ondernemerskansen voor jou!

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Soest?

  Ter overname: Kwalitaria Délifrance in Soest

  In Soest, in een gezellig druk winkelcentrum, wacht een recent verbouwde Kwalitaria vestiging op je. Dankzij het ruime, zonnige terras en de combinatie met Délifrance zit jij gebakken!

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Gelderland?

  Kwalitaria in Gelderland

  Op korte termijn jouw ondernemersdroom waarmaken door de overname van een bestaande vestiging? Of binnenkort een gloednieuwe Kwalitaria openen? De provincie Gelderland biedt volop ondernemerskansen!

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Zoetermeer?

  Kwalitaria in Zoetermeer

  Ondernemers (in spé) met jeukende handen, opgelet. Deze nieuw te openen locatie in het centrum van Zoetermeer is per direct beschikbaar!

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Leiden?

  Kwalitaria in Leiden

  Ben jij de hands-on ondernemer die we zoeken voor deze nieuw te openen vestiging in de binnenstad van Leiden? Een unieke kans om op korte termijn als Kwalitaria ondernemer aan de slag te gaan!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Twente?

  Kwalitaria in Twente

  Hé ondernemer (in spe), in het mooie Twente wacht een nieuw te openen, ruime en moderne zaak met groot terras op je. Pak jij deze kans?

  Lees meer

Paginering

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.