Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

...ondernemerskansen voor jou!

Toon mij:
 • Open je eigen BurgerBusiness
  Kans

  Burger Business in Den Bosch

  Ben jij onze nieuwste Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in Den Bosch en hebben daar een mooie locatie gevonden voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

  Lees meer
 • Start je eigen Burger Business in Rijswijk
  Kans

  Burger Business in Leeuwarden

  Binne jo ús nije Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in de Friese hoofdstad en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste locatie voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Bennekom
  Ter overname

  Kwalitaria in Bennekom

  Op korte termijn je ondernemersdroom realiseren? In Bennekom zoeken we een nieuwe ondernemer voor een bestaande vestiging. Modern, sfeervol, op een toplocatie en met een complete inventaris; deze locatie heeft alles in zich voor een vliegende start!

  Lees meer
 • Kwalitaria op jouw droomlocatie
  Kans

  Kwalitaria of Burger Business op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie niet tussen ons locatieaanbod? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer
 • Open jij je eigen Burger Business?
  Te koop

  Burger Business in Groningen

  Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • Open je eigen Kwalitaria in Den Haag
  Ter overname

  Kwalitaria in Den Haag

  Met deze cafetaria aan een drukke doorgaande weg, in een drukbezocht winkelcentrum in Den Haag zit jij gebakken. Word jij de nieuwe eigenaar van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria?

  Lees meer

Paginering

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We staan te popelen om samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte locatie voor jóúw Kwalitaria of Burger Business. Ben jij klaar voor het avontuur? Neem gerust contact op!