Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

14 ondernemerskansen voor jou!

Toon mij:
 • Kwalitaria in Groningen
  Te koop

  Kwalitaria in Groningen

  Sna(c)k jij naar een eigen cafetaria? In de stad Groningen wacht een unieke kans voor het openen van een Kwalitaria. Als jouw ondernemersbloed hier niet sneller van gaat stromen...

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria in Tilburg
  Ter overname

  Kwalitaria Délifrance in Tilburg

  Een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en genoeg groeimogelijkheden… Met deze bestaande, instapklare locatie ben jij direct klaar om het winkelcentrum verder te veroveren. Is deze kans jou op het ondernemerslijf geschreven?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Oldenzaal
  Kans

  Kwalitaria in Oldenzaal

  Dankzij de strategische ligging, goede bereikbaarheid en kansrijke mogelijkheden voor bezorgen & afhalen zit jij als ondernemer gebakken. Pak jij deze unieke kans in het Twentse Oldenzaal?

  Lees meer
 • Kwalitaria in Aalten
  Te koop

  Kwalitaria in Aalten

  In het oosten van Nederland, aan de Duitse grens, wacht een nieuwe Kwalitaria vestiging op een gedreven hands-on ondernemer. Ga jij het Kwalitaria avontuur aan in Aalten?

  Lees meer
 • Kwalitaria op jouw droomlocatie
  Kans

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer
 • Kwalitaria in Bergen op Zoom
  Te koop

  Kwalitaria in Bergen op Zoom

  In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

  Lees meer

Paginering

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

...we dromen graag met je mee!

We gaan graag samen met jou op zoek naar een geschikte locatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.