Waarom Kwalitaria? Voor het beste resultaat!

Waarom franchisenemer worden bij Kwalitaria? Reken maar dat jouw 130 voorgangers zich dit ook hebben afgevraagd. Wij hebben een duidelijk antwoord: om het beste resultaat uit jouw zaak te halen! Vanuit de formule krijg je de beste ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop en persoonlijke service. Alles om het beste uit jezelf en jouw zaak te halen! Je bevindt je in een netwerk van topondernemers. Samen bouwen we verder aan de beste en meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland.

Wil jij het beste uit jezelf en jouw onderneming halen?

Is het antwoord ja? Dan zit je goed bij ons! Kwalitaria is namelijk meer dan een cafetaria. Wij lopen voorop in de markt, dus dat vraagt ook wat van onze franchisenemers. Vanuit het servicekantoor volgen we alle trends en ontwikkelingen in de markt. Vervolgens vertalen we dit naar haalbare concepten voor onze ondernemers. Je moet het dus wel leuk vinden om een beetje innovatief bezig te zijn! Benieuwd wat een Kwalitaria-ondernemer kenmerkt en of jij in het profiel past? Download onze gratis infographic!

DOWNLOAD INFOGRAPHIC

Sterk formulehuis

Kwalitaria valt onder het ervaren formulehuis Food Franchise Company (FFC). FFC is de grootste zelfstandige fastservice franchiseorganisatie in Nederland. Als multifranchiseorganisatie ondersteunen we Kwalitaria en D√©lifrance ondernemers op het gebied van marketing, inkoop, ondernemerssupport en met een groot netwerk. Wij kijken niet alleen naar de behoeftes van vandaag, maar ook naar morgen. Vanuit het servicekantoor volgen we alle trends en ontwikkelingen in de markt. Zo lopen onze franchisenemers altijd voorop. Met resultaat! We worden elk jaar beloond met een mooie omzetgroei die hoger ligt dan de gemiddelde groei in de markt.

Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

Als je nu je eigen cafetaria hebt, vraag je je vast weleens af of je alles eruit haalt wat erin zit. Hoe blijf je je concurrenten voor? Hoe groei je verder? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar ben je bereid om een stukje vrijheid op te geven? In dit whitepaper zetten we de voor- en nadelen van het aansluiten bij een formule op een rij. Zo kun jij bepalen of je er voldoende uithaalt en aansluiten bij een formule iets voor jou is.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Voor jezelf beginnen. Is franchising iets voor jou?

Je hebt besloten om je droom waar te maken: een eigen horecazaak. Een mooie, maar ook spannende tijd. Het starten van een eigen zaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In ons whitepaper lees je de belangrijkste voor- en nadelen van het aansluiten bij een franchiseformule. Belangrijke informatie voor iedereen die een bedrijf wil beginnen.

DOWNLOAD WHITEPAPER