Overslaan en naar de inhoud gaan
Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?

Franchisenemer worden?

...stop met dromen, start met doen!

Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe begin je? Wat moet er geregeld worden? Vragen die ervoor kunnen zorgen dat je er tegenop ziet om daadwerkelijk te starten. Herkenbaar? Dan is franchise wellicht iets voor jou. Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes. We zijn ervan overtuigd dat je samen sterker staat dan alleen!

Lees meer...

Kwalitaria & franchise: een gouden recept

Kwalitaria is al jarenlang een succesvolle franchiseformule, met inmiddels ruim 130 vestigingen in heel Nederland. En we groeien nog steeds! Zelfs in tijden van corona groeien we door, mede door onze aandacht te verleggen naar online bestellingen en maaltijdbezorging. Niet voor niets heeft Kwalitaria bewezen een sterke, crisisbestendige formule te zijn. We zijn altijd hongerig naar verdere groei en daarom zoeken we ondernemers die van aanpakken houden. Hebben we het over jou?

 

5 redenen om je eigen Kwalitaria te starten:
 

5 redenen om een eigen Kwalitaria te beginnen

 

Wat kun je van ons verwachten?

Als Kwalitaria-ondernemer zit je gebakken. Je maakt gebruik van het sterke merk, plus de kennis en ervaring; want waarom zou je het wiel zelf uitvinden? Bovendien word je op allerlei vlakken voortdurend ondersteund, van grootschalige marketingactiviteiten tot de inkoop. Tegelijkertijd behoud je de vrijheid om zelf beslissingen te nemen, want ook jouw ervaring vinden we belangrijk.

Jij kunt rekenen op:

 • Effectieve marketing: Da’s lekker: je lift mee op alle landelijke communicatie en promoties, zowel online als offline.
   
 • Goede inkoopcondities: Hallo smaakvolle schaalvoordelen! En bij alle producten die speciaal voor ons gemaakt worden, weet je dat kwaliteit verzekerd is.
   
 • De beste ondernemerssupport: Een vraag, dilemma of gewoon eens sparren? Jouw persoonlijke consultant is altijd bereikbaar.
   
 • Een waardevol netwerk: Fijn, om ondernemers te spreken die in hetzelfde schuitje zitten. We organiseren dan ook geregeld (online) bijeenkomsten.

 

Ondernemer aan het woord

“Toen ik besloot om te gaan bezorgen regelde Kwalitaria alle noodzakelijke middelen, van verpakkingsmateriaal tot en met de hele marketing. Over letterlijk alles is nagedacht. Dat is veel meer dan alleen gemak, het is ook meteen een voorsprong op de concurrentie!”
- Stefan van Oss, eigenaar van Kwalitaria Uden-Zuid en De KomEet.

Wie ben jij?

 

Welke investering komt erbij kijken?

Logische vraag! Om er iets uit te halen, zal je er ook zelf iets in moeten stoppen. De belangrijkste investering is natuurlijk tijd en commitment, maar er is ook een eigen financiële bijdrage nodig. Hoeveel dit is, hangt af van de situatie en de locatie. De bank financiert de rest. Ben je bereidt iets te investeren, dan gaan we graag met je in gesprek. Heb je zelf niet genoeg eigen vermogen? Dan kunnen we samen bekijken hoe je dit wél bij elkaar krijgt. Misschien kun je vrienden of familie inschakelen, is crowdfunding een optie of past een start als bedrijfsleider bij Kwalitaria meer bij jou. Wij denken graag met je mee!

Durf jij aan te pakken?

...dat smaakt naar meer!

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Neem gerust contact met ons op of maakt direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wellicht ook interessant

 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.

  Lees meer
 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Hoe blijf je je concurrenten voor? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen?

  Lees meer
 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Checklist: Ben jij klaar voor een gesprek?

  Aansluiten bij een franchiseformule scheelt een hoop geregel. Het betekent alleen niet dat je je nergens op moet voorbereiden. Deze handige checklist helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.

  Lees meer