Overslaan en naar de inhoud gaan
Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?

Franchisenemer worden?

...stop met dromen, start met doen!

Een eigen zaak… Leuk! Maar ook spannend, want er komt veel bij kijken. Heb jij al eens aan franchise gedacht? Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.
Informatiepakket aanvragen

Lees meer...

Waarom ondernemen bij Kwalitaria?

‘Waarom zou ik mij willen aansluiten bij een franchiseformule’, denk je misschien. Het aansluiten bij een bewezen en succesvol concept met kennis van de markt brengt nu eenmaal voordelen met zich mee. Bij Kwalitaria hebben wij deze voordelen zo concreet mogelijk gemaakt met onderstaande beloftes. Beloftes waardoor jij je uiteindelijk kunt richten op wat jij het liefste doet: ondernemen.

Kwalitaria beloftes


1. Marketing met smaak: Goede zichtbaarheid en vindbaarheid online en offline, dat smaakt naar meer. Bovenaan bij Google is ons streven. En maak je over het vinden van goed personeel maar geen zorgen, wij zetten onze kanalen in om jou hierbij te helpen.

2. Heerlijke inkoopcondities: Laat het onderhandelen over de beste prijs maar aan ons over. Doordat we collectief inkopen kunnen we de huidige prijsstijgingen binnen de perken houden. Bovendien zitten we continu bovenop de betrouwbaarheid en kwaliteit.

3. Smaakvolle ondernemerssupport: Op ons kun je bouwen. We zijn 24/7 bereikbaar en jouw eigen consultant komt regelmatig langs. Elk bezoek levert je iets op. Voorafgaand aan de opening word je in enkele weken klaargestoomd voor een vliegende start.

4. Waardevol netwerk: Meer dan 120 collega-ondernemers en veel kennis en ervaring op het hoofdkantoor; met zo’n netwerk zit jij gebakken. Bovendien geeft het jou toegang tot de beste deals, zoals de goede energiedeal die we hebben kunnen sluiten.

 

Ondernemers aan het woord

“Toen wij ons bij Kwalitaria aansloten, zagen we pas hoeveel tijd we voorheen kwijt waren aan al die marketingdingen. Nu hebben we veel meer tijd over voor andere dingen,” aldus Monique en Jacqueline van Kwalitaria Miereakker in Reeuwijk. Bekijk in onderstaande video hoe zij het ondernemen bij Kwalitaria ervaren.

 

3x veelgestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

1. Wat is er nodig en waar zijn jullie naar op zoek?
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we van beide kanten ontdekken of het een goede match is. Wij houden van gastvrije aanpakkers die kansen zien. Waar we verder naar kijken is in hoeverre je horeca-ervaring hebt en bekend bent met leidinggeven. Dit zijn geen harde eisen, maar het komt wel goed van pas. Voor de financiering is wat eigen vermogen nodig, dus uiteindelijk kijken we ook naar je financiële situatie.

2. Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig?
Om er iets uit te halen, zal je er ook zelf iets in moeten stoppen. De belangrijkste investering is natuurlijk tijd en commitment, maar er is ook een stukje eigen vermogen nodig. Hoeveel dit is, hangt af van de situatie en de locatie, maar meestal bedraagt dit 30% van de totale investering. Heb je zelf niet genoeg eigen vermogen? In deze blog lees je welke mogelijkheden er dan zijn.

3. Is het wel verstandig om nu te starten?
Het zijn onzekere tijden, eens. De energieprijzen rijzen de pan uit, ook andere prijzen stijgen hard en er is een landelijk personeelstekort. Toch kan jezelf aansluiten bij een franchiseorganisatie juist in deze tijd interessant zijn. In dit artikel vertellen we je meer over de kansen die franchise biedt.

Klaar voor het avontuur?

...go for it!

We staan te popelen om je nog veel meer te vertellen over de mogelijkheden van ondernemen bij Kwalitaria. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Wellicht ook interessant

 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer
 • Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?
  Downloads

  Aansluiten bij een franchiseformule; wat haal je eruit?

  Je bent eruit: je wilt een eigen zaak beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe haal je alles eruit wat erin zit? Aansluiten bij een franchiseformule is vast wel eens bij je opgekomen. Maar past dit bij jouw manier van ondernemen? Ontdek het in deze download!

  Lees meer
 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Checklist: Ben jij klaar voor een gesprek?

  Aansluiten bij een franchiseformule scheelt een hoop geregel. Het betekent alleen niet dat je je nergens op moet voorbereiden. Deze handige checklist helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.

  Lees meer