Overslaan en naar de inhoud gaan
De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

Ons verhaal

...een kijkje in onze keuken!

Aangenaam! Wij zijn Kwalitaria, een cafetaria maar dan net even anders dan dat je gewend bent. Je kent ons misschien wel van de lekkere burgers, friet en snacks, maar we zijn veel meer dan dat. Op deze pagina stellen we ons graag verder aan je voor.

Lees meer...

Even voorstellen...

Het verhaal van Kwalitaria begon in 1989 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland. Daar zijn we best een beetje trots op. Wist jij dat er in Nederland al meer dan 135 Kwalitaria vestigingen zijn? Kortom, een netwerk vol kennis en ervaring!

Kwalitaria kernwaarden

 

Kwalitaria facts

•    Opgericht in 1989
•    135 Kwalitaria locaties
•    116 bezorglocaties
•    23 locaties met een Délifrance Shop-in-Shop

 

Natuurlijk de lekkerste

Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. Niet voor niets noemen wij onszelf ‘natuurlijk de lekkerste’. Waar mogelijk gebruiken we duurzaam vlees van Hollandse bodem, plofkipvrije kipproducten, verse weidemelk en we voegen steeds meer vegetarische gerechten toe aan ons assortiment. Dat smaakt naar meer!

 

 

Een kijkje op ons hoofdkantoor

Wij zeggen altijd: 'Ondernemen is een droom met een stappenplan. Jij hebt de droom, wij hebben het stappenplan'. Neem in onderstaande video een kijkje op ons hoofdkantoor in Vianen en ontdek wat wij allemaal voor jou als franchisenemer kunnen betekenen.

 

Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Food Franchise Company (FFC).

Smaakt dit naar meer?

...mmmm!

Hecht jij, net als ons, veel waarde aan écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid? Dat klinkt als een heerlijke match! Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan.

Wellicht ook interessant

 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
  Downloads

  Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

  Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. In deze download hebben we de voor- en nadelen op een rij gezet.

  Lees meer
 • Het succesverhaal van ondernemer Meindert
  Downloads

  Het succesverhaal van ondernemer Meindert

  “Het mooiste aan mijn vak is onder de mensen zijn”, aldus Meindert die pas achttien jaar oud was toen hij cafetariahouder werd. Hij vindt zelf dat je nooit bent uitgeleerd en deelt zijn kennis daarom graag met andere (startende) ondernemers.

  Lees meer