Overslaan en naar de inhoud gaan
De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

Ons verhaal

...natuurlijk de lekkerste!

Aangenaam! Wij zijn Kwalitaria, een cafetaria maar dan net even anders dan dat je gewend bent. We richten ons op écht lekker eten en kenmerken ons al meer dan 30 jaar door kwaliteit en duurzaamheid. Een heerlijke combinatie, vind je ook niet?

Lees meer...

Het verhaal van Kwalitaria begint in 1989. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende cafetariaformule van Nederland en daar zijn we best een beetje trots op. Wist je dat er in Nederland al meer dan 130 Kwalitaria vestigingen zijn? Kortom, een netwerk vol kennis en ervaring!
 

Kwalitaria franchise facts

•    Opgericht in 1989
•    132 Kwalitaria locaties
•    96 bezorglocaties
•    35 locaties met een Délifrance Shop-in-Shop
•    Gemiddelde omzet van € 450.000 per locatie
 

Natuurlijk de lekkerste

Wij noemen onszelf niet voor niets ‘natuurlijk de lekkerste’. Écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid; daar staan we voor. Waar mogelijk gebruiken we daarom duurzaam vlees van Hollandse bodem, plofkipvrije kipproducten, verse weidemelk en we voegen steeds meer vegetarische gerechten toe aan ons assortiment.

We vinden het belangrijk dat Kwalitaria een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Daarom creëren we met een moderne inrichting een gezellige sfeer en hebben we in ons assortiment aan het hele gezin gedacht. Van burgers, friet en snacks tot warme maaltijden, belegde broodjes en salades; mmm, dat smaakt naar meer!

 

Het Kwalitaria DNA

Lekker eten zit in ons DNA. En dat gaat verder dan alleen smaak. We hechten waarde aan een persoonlijke touch en zitten altijd dichtbij; het gevoel van een hapje bij de buren doen. En voor de buren maak je spontaan het lekkerste! Vanuit die gedachte zijn de volgende kernwaarden ontstaan:

  • Persoonlijk
    Onze zaak heeft een nuchtere en persoonlijke touch. We leren onze gasten graag kennen en zetten ons in voor de buurt.
     
  • Dichtbij
    We zitten om de hoek en zijn er voor iedereen. Of je nu gezellig ter plekke wilt eten of het gemak van maaltijdbezorging wilt ervaren.
     
  • Young at heart
    Ondernemen doen we met passie en ambacht. We zitten vol energie, want lekker eten maken betekent aanpakken en mouwen opstropen.
     
  • (H)eerlijk eten
    Lekker en echt, dat is waar we voor staan. Bij ons weet je wat je eet.
Is deze locatie iets voor jou?

 

Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule van Food Franchise Company (FFC).

Smaakt dit naar meer?

...mmmm!

Hecht jij, net als ons, veel waarde aan écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid? Dan maken we graag eens kennis! Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend, dus waarom nog wachten?

Wellicht ook interessant

  • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
    Downloads

    Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

    Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past in het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

    Lees meer
  • Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?
    Downloads

    Voor jezelf beginnen; is franchising iets voor jou?

    Een eigen horecazaak beginnen: een mooie, maar ook een spannende tijd. Het starten van een eigen zaak is een grote stap met veel onzekerheden. Je aansluiten bij een franchiseformule kan veel onzekerheid wegnemen. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij.

    Lees meer
  • Het succesverhaal van ondernemer Meindert
    Downloads

    Het succesverhaal van ondernemer Meindert

    Meindert Kramer was pas achttien jaar oud toen hij cafetariahouder werd. Hij vindt zelf dat hij, ondanks zijn twintig jaar ervaring, nooit is uitgeleerd. Daarom deelt hij graag zijn kennis met andere (startende) ondernemers.

    Lees meer