Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog updates

...een kijkje in onze keuken

Toon mij:
 • Heb jij ook zo'n lekkere trek?
  Nieuws

  Maak kennis met Kwalitaria op de franchise- en horecabeurs!

  Is franchise iets voor jou? En past de Kwalitaria formule bij jouw ondernemersdroom? Ontdek het samen met ons op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam of de franchisebeurs Onderneem ‘t. Zien we je daar in september?

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Vlissingen is geopend
  Nieuws

  Kwalitaria & Délifrance Vlissingen richten zich samen op take away & delivery

  Kwalitaria en Délifrance zijn nu samen onder één dak gevestigd in het centrum van Vlissingen. Met het toevoegen van de Kwalitaria formule hopen we een nog breder publiek aan te spreken”, aldus eigenaar Werner van Damme over de verbouwde zaak waarbij de focus op afhaal- en bezorgbestellingen ligt.

  Lees meer
 • Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan
  Nieuws

  Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan

  Kwalitaria noemt zichzelf ‘Natuurlijk de lekkerste’ en dat is uiteraard niet voor niets. De ingrediënten kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan ons menu en we zijn dan ook onwijs blij dat we een samenwerking met De Verspillingsfabriek zijn aangegaan.

  Lees meer
 • Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?
  Vlog

  Een fastfood-assortiment ‘veganizen’, hoe doe je dat?

  Martijn Boone en Vincent Wijdenes van Kwalitaria gaan in deze video in gesprek met 2 ondernemers die vegan producten leveren. Saskia Weerstand begeleidt Karma Kebab en Vegan Masters bij hun pitch. Zit er een samenwerking in? Kijk mee! 

  Lees meer
 • Jong ondernemersechtpaar opent tweede zaak
  Nieuws

  Jong ondernemersechtpaar opent tweede Kwalitaria Délifrance

  Kwalitaria Délifrance Emiclaer in Amersfoort is officieel geopend. Voor het jonge ondernemersechtpaar is het hun tweede zaak in de stad. “We zijn blij dat we nu een nog groter deel van de buurtbewoners kunnen verblijden met onze gerechten.”

  Lees meer
 • 6 vragen en antwoorden over franchise
  Tips&tricks

  6 vragen en antwoorden over franchise

  Franchising, wat is dat eigenlijk? En welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen over franchise.

  Lees meer
 • Van geen ervaring naar vaste klantenkring
  Interview

  Van geen ervaring naar vaste klantenkring

  Iedere succesvolle ondernemer is ooit begonnen. Maar hoe doe je dat, starten zonder ervaring? Dat het weldegelijk kan, bewijst Gianmarco van Kwalitaria Prinsenland. Hij vertelt over zijn overstap naar het cafetariaschap.

  Lees meer
 • Later als ik groot ben...
  Vlog

  Later als ik groot ben wil ik een eigen snackbar!

  Altijd al willen weten hoe het is om je eigen snackbar te runnen? De 11-jarige Mila wil later niets liever dan snackbar manager worden en liep daarom voor het programma ‘Later als ik groot ben’ een dagje mee bij Kwalitaria.

  Bekijk de video
 • Kwalitaria Reko viert 50-jarig jubileum
  Nieuws

  Familie van Reeuwijk viert vijftig jaar Kwalitaria Reko

  Precies 50 jaar geleden, op 1 april 1971, ging bij cafetaria Reko het eerste frietje over de toonbank. Gerrit van Reeuwijk opende de zaak in Haarlem, maar inmiddels runt zijn kleinzoon Marco de tent. Hij is de derde generatie aan het roer van de Kwalitaria-vestiging.

  Lees meer

Paginering