Droom jij van een eigen zaak? En wil je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennismaken met franchise en de Kwalitaria formule? Kom naar onze Open Dag op dinsdag 28 juni!
De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!
“Lekker en snel en net dat beetje meer.” Dat is waar Kwalitaria Harte Vier voor staat volgens het ondernemerstrio Roeland, Danny en Linda. “Wij streven naar constante kwaliteit, van het eerste frietjes tot en met de laatste hap.”
Dong en Mimi staan als nieuwe eigenaren aan het roer van de cafetaria, de zaak is volledig verbouwd en binnenkort wordt ook nog eens gestart met een bezorgservice.
Kwalitaria klaar om verder te groeien met investeerder Antea
Kwalitaria gaat met investeringsmaatschappij Antea de volgende fase in. Groei van nieuwe vestigingen en groei van de bestaande omzet staat daarin centraal.
Lekker iten yn Fryslân kan vanaf nu bij Kwalitaria in Dokkum. Kersverse ondernemers Gerard en Marijke Dijkstra openden vorige week hun zaak in de Friese plaats: “We doen ons best om elk bezoek tot een heerlijk uitje te maken”.
Ben jij klaar voor het franchise avontuur? Kom erachter met dit lijstje met vragen die goed zijn om van tevoren nog even door te lopen. Kun jij ze allemaal (positief) beantwoorden?
Franchise, wat is dat eigenlijk? Welke voor- en nadelen brengt het met zich mee? En ook niet onbelangrijk, wat kost het? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen.
Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.