Nieuws & blogs
...een kijkje in onze keuken!
-
Interview
-
Tips&tricks
-
Nieuws
Kwalitaria ziet vega aandeel groeien
De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials. “Lekker voor de veggies, vleeseters en flexitariërs."
-
Interview
Van bedrijfsleider naar eigenaar Kwalitaria Emiclaer
Buurtbewoners kennen hem al als het gezicht van Kwalitaria Délifrance Emiclaer. Voor hen zal er dus weinig veranderen, maar voor Rikkert wel: zijn droom, een eigen cafetaria en lunchroom, komt uit met de overname van de Amersfoortse zaak. “Ik heb enorm veel zin om mijn passie waar te maken.”
-
Nieuws
-
Tips&tricks
-
Interview
Vrienden maken ondernemersdroom waar met overname Kwalitaria Keijzershof
Sinds de vrienden Ashwin en Marco elkaar leerden kennen op de universiteit, koesteren ze dezelfde droom: een eigen horecaonderneming. Die wens komt nu uit, want vanaf 1 februari zijn zij de nieuwe eigenaren van Kwalitaria Keijzershof in Pijnacker.
-
Interview
Nieuwe ondernemer zorgt voor frisse wind Kwalitaria Brusselsepoort
Je kan Maastrichtenaar Maurice niet gelukkiger krijgen; hij heeft zijn eigen cafetaria in de stad waar hij is opgegroeid. Sinds december is hij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Brusselsepoort. “We zijn helemaal klaar voor een frisse start met een enthousiast en gemotiveerd team.”
-
Tips&tricks