Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog updates

...een kijkje in onze keuken

Toon mij:
 • Kwalitaria Tra na ruim jaar heropend op nieuwe locatie
  Nieuws

  Kwalitaria Tra na ruim jaar heropend op nieuwe locatie

  Vijftien maanden nadat een brand het familiebedrijf verwoestte, is Kwalitaria Tra weer klaar om de lekkerste friet, burgers en natuurlijk hun beroemde bamihapjes klaar te maken. Weliswaar op een nieuwe locatie in Goirle en er zijn meer vernieuwingen, zoals de toevoeging van het Délifrance assortiment.

  Lees meer
 • Kwalitaria en Fingerspitz winnen Global Search Award
  Nieuws

  Kwalitaria en Fingerspitz winnen Global Search Award

  Yeah, samen met digital marketingbureau Fingerspitz hebben we een Global Search Award gewonnen! De uitreikingen worden gezien als dé wereldwijde zoekmachine marketing awards binnen de digitale industrie. Daar zijn we dus best een beetje trots op.

  Lees meer
 • De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
  Interview

  Kwalitaria biedt starters compact concept

  Kwalitaria heeft ondanks corona een heel behoorlijk jaar achter de rug. De bloeiende bezorgtak gaat verder gefaciliteerd worden door een nieuw formuleconcept met compacte winkels. Toegankelijker voor startende franchisenemers.  

  Lees meer
 • 7 tips voor startende ondernemers
  Tips&tricks

  7 tips voor startende ondernemers

  Ondernemer worden: ben jij er klaar voor? Als startende ondernemer komt er veel op je af: er moet van alles geregeld worden en er komt veel bij kijken. Spannend, want hoe zorg je nu dat jouw onderneming een succes wordt? Kwalitaria’s opstartcoach geeft tips!

  Lees meer
 • Nieuwe ondernemers voor Kwalitaria Baarle-Nassau
  Nieuws

  Nieuwe ondernemers voor Kwalitaria Baarle-Nassau

  “Deze kans geeft ons de mogelijkheid om te doen wat we het liefste doen: met eten werken én mensen het naar hun zin maken”, aldus de kersverse Kwalitaria ondernemers Dina en Danny Poortier.

  Lees meer
 • Zinderende zomer bij Kwalitaria
  Nieuws

  Kwalitaria gaat op Mexicaanse tour

  Een Mexicaanse frikandel of Nacho chicken burger? Kwalitaria gaat met de nieuwe seizoensproducten op de Mexicaanse tour. En voor een echt vakantiegevoel in eigen huis, bieden bijna alle vestigingen inmiddels de optie om de gerechten te laten bezorgen. “De trend van online bestellen blijft nog steeds aanhouden”, aldus Martijn Boone.

  Lees meer
 • Heb jij ook zo'n lekkere trek?
  Nieuws

  Maak kennis met Kwalitaria op de franchise- en horecabeurs!

  Is franchise iets voor jou? En past de Kwalitaria formule bij jouw ondernemersdroom? Ontdek het samen met ons op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam of de franchisebeurs Onderneem ‘t. Zien we je daar in september?

  Lees meer
 • Kwalitaria Délifrance Vlissingen is geopend
  Nieuws

  Kwalitaria & Délifrance Vlissingen richten zich samen op take away & delivery

  Kwalitaria en Délifrance zijn nu samen onder één dak gevestigd in het centrum van Vlissingen. Met het toevoegen van de Kwalitaria formule hopen we een nog breder publiek aan te spreken”, aldus eigenaar Werner van Damme over de verbouwde zaak waarbij de focus op afhaal- en bezorgbestellingen ligt.

  Lees meer
 • Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan
  Nieuws

  Kwalitaria gaat samenwerking met De Verspillingsfabriek aan

  Kwalitaria noemt zichzelf ‘Natuurlijk de lekkerste’ en dat is uiteraard niet voor niets. De ingrediënten kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan ons menu en we zijn dan ook onwijs blij dat we een samenwerking met De Verspillingsfabriek zijn aangegaan.

  Lees meer

Paginering