Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog updates

...een kijkje in onze keuken

Toon mij:
 • Kwalitaria De Batehof
  Nieuws

  Nieuwe onderneemster Kwalitaria De Batehof maakt kinderwens waar

  Waar haar klasgenootjes vroeger prinses wilden worden, wist Laura (28) al op jonge leeftijd: ik wil ‘restaurant mevrouw’ worden. Met de overname van Kwalitaria De Batehof in Woubrugge is deze droom nu uitgekomen.

  Lees meer
 • Kom proeven van de Kwalitaria formule
  Nieuws

  Kom naar Kwalitaria's Franchise Open Dag

  Droom jij van een eigen zaak? En wil je op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennismaken met franchise en de Kwalitaria formule? Kom naar onze Open Dag op dinsdag 4 oktober!

  Lees meer
 • Kwalitaria Leusden Zuid
  Nieuws

  Nieuw geopende Kwalitaria in Leusden echte familiezaak

  Sinds Kwalitaria Leusden Zuid de deuren heeft geopend, heeft ondernemer Subash Mainali (27) al veel buurtbewoners mogen voorzien van hun burgers, maaltijden en friet specials. En hij niet alleen, want ook zijn vrouw en ouders staan in de cafetaria. Een echte familiezaak dus!

  Lees meer
 • 7 tips voor startende ondernemers
  Tips&tricks

  7 tips voor startende ondernemers

  Ondernemen: ben jij er klaar voor? Als startende ondernemer komt er veel op je af: er moet van alles geregeld worden en er komt veel bij kijken. Spannend, want hoe zorg je nu dat jouw onderneming een succes wordt? Kwalitaria’s opstartcoach René geeft tips!

  Lees meer
 • Open jij binnenkort jouw eigen Kwalitaria?
  Tips&tricks

  Franchiser worden? Deze 10 stappen doorloop je

  Je eigen zaak… Begin jij al te glunderen bij de gedachte hieraan? Voordat je kunt starten als franchisenemer zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen: van de eerste kennismaking tot de opening. Lees hier meer over Kwalitaria’s franchise procedure.

  Lees meer
 • Van aanbakken naar aanpakken
  Video

  Video: Online groeimogelijkheden bij Kwalitaria

  In de vijf jaar dat hij Kwalitaria Délifrance-ondernemer is, heeft Tuygun Dasdemir de online markt enorm zien groeien. In deze video vertelt hij meer over de kracht van online, het succes van zijn bezorgservice en de online groeimogelijkheden van Kwalitaria.

  Bekijk de video
 • Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek
  Interview

  Aan het woord: ondernemer uit eigen kweek

  Van talent naar eigen tent! Sander Gebbink (31) weet hoe het is om door te groeien van medewerker naar ondernemer van een eigen Kwalitaria. Maar hoe zet je die stap? En hoe is het als starter om je bij een formulehuis aan te sluiten? Sander vertelt!

  Lees meer
 • Van frietbakker naar winstpakker
  Video

  Video: Je eigen Kwalitaria starten

  Hoe kom je aan een geschikte locatie? En hoe komt de zaak eruit te zien? Ondernemer Cunlong Chang weet hier alles van, want hij opende al twee Kwalitaria vestigingen. In deze video vertelt hij meer over het hele proces, van de zoektocht naar een locatie tot de opening.

  Bekijk de video
 • 4 valkuilen voor startende franchisenemers
  Tips&tricks

  4 valkuilen voor startende franchisenemers

  Franchise kent veel voordelen, maar uiteraard liggen er ook enkele valkuilen op de loer. Weet jij waar je allemaal op moet letten? Wij vertellen je meer over de nadelen en valkuilen waar je als startende franchisenemer rekening mee moet houden.

  Lees meer

Paginering