Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog updates

...een kijkje in onze keuken

Toon mij:
 • Van assistent naar eigen tent
  Vlog

  Video: Van bedrijfsleider naar franchisenemer

  Begonnen als medewerker en inmiddels een franchisenemer met haar eigen zaak; Kwalitaria-onderneemster Diane Rooijakkers weet hoe het is om door te groeien. In deze video vertelt ze meer over deze weg en hoe zij zichzelf, ook nu nog, blijft ontwikkelen.

  Lees meer
 • Van eigenwijs naar eigen baas
  Vlog

  Video: Starten zonder ervaring, kan dat?

  Met net een engineer-diploma op zak terechtkomen bij Kwalitaria. “Het kan gek lopen”, zoals ondernemer Gianmarco Tutone zelf zegt. In deze video vertelt hij hoe hij zonder ervaring toch een vliegende start maakte en hoe het inlooptraject hem daarbij heeft geholpen.

  Lees meer
 • Van aanbakken naar aanpakken
  Vlog

  Video: Online groeimogelijkheden bij Kwalitaria

  In de vijf jaar dat hij Kwalitaria Délifrance-ondernemer is, heeft Tuygun Dasdemir de online markt enorm zien groeien. In deze video vertelt hij meer over de kracht van online, het succes van zijn bezorgservice en de online groeimogelijkheden van Kwalitaria.

  Lees meer
 • Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur
  Vlog

  Video: Ondernemen bij Kwalitaria

  De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria-avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. In deze video vertellen ze welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning.

  Lees meer
 • Van operatie naar organisatie
  Vlog

  Video: Multi-franchise; ondernemen op afstand!

  Dankzij ruim 30 jaar ervaring weet Frans Lunenburg alles van het reilen en zeilen in de cafetariabranche. Met inmiddels twee Kwalitaria-vestigingen op zijn naam, is zijn rol als ondernemer wel veranderd. In deze video vertelt hij meer over het runnen van meerdere zaken.

  Lees meer
 • Van frietbakker naar winstpakker
  Vlog

  Video: Meegroeien met Kwalitaria

  Hoe kom je aan een geschikte locatie en hoe komt de zaak eruit te zien? Ondernemer Cunlong Chang weet er alles van, want hij opende dit jaar zijn tweede Kwalitaria Délifrance vestiging. In deze video vertelt hij meer over het proces tot de opening.

  Lees meer
 • Een kijkje in de keuken van Kwalitaria Vlissingen
  Interview

  Een kijkje in de keuken van Kwalitaria Vlissingen

  Sinds mei dit jaar zijn Werner van Damme en Jorden Kolditz de trotse eigenaren van Kwalitaria Vlissingen. Een zaak die helemaal gericht is op het nieuwe take-away & delivery concept. Wij zijn benieuwd hoe het duo de eerste periode heeft ervaren!

  Lees meer
 • Heb jij ook zo'n lekkere trek?
  Nieuws

  Maak kennis met Kwalitaria op de franchise- en horecavakbeurs!

  Is franchise iets voor jou? En past de Kwalitaria formule bij jouw ondernemersdroom? Ontdek het in september op de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam of de franchisebeurs Onderneem ‘t. Zien we je daar?

  Lees meer
 • Voor jezelf beginnen; 5 vragen die jij jezelf moet stellen
  Tips&tricks

  Voor jezelf beginnen; 5 vragen die jij jezelf moet stellen

  Het idee spookt al een tijdje door je hoofd: een eigen bedrijf starten. Je bent zeker niet de enige met deze droom en toch zet slechts een enkeling daadwerkelijk de stap. Durf jij het aan? Deze vragen helpen je om te bepalen of jij er klaar voor bent.

  Lees meer

Paginering