Overslaan en naar de inhoud gaan

Blog updates

...een kijkje in onze keuken

Toon mij:
 • Franchisenemer worden? 5 vragen die jij jezelf moet stellen
  Tips&tricks

  Franchisenemer worden? 5 vragen die jij jezelf moet stellen

  Ben jij er klaar voor om jezelf aan te sluiten bij een franchiseorganisatie? Ontdek het aan de hand van deze vijf vragen. Kun jij ze allemaal beantwoorden?

  Lees meer
 • Foodservice Awards
  Nieuws

  Kwalitaria wint voor vierde jaar op rij een Foodservice Award

  Hoera! Tijdens de uitreiking op de Horecava mocht Kwalitaria voor het vierde jaar op rij een award voor Beste Snackbar in ontvangst nemen. In de overall ranking eindigde onze formule op een mooie derde plaats. “Een geweldig compliment voor al onze ondernemers!”

  Lees meer
 • Nu starten... Is dat wel slim?
  Tips&tricks

  Nú starten… Is dat wel slim?

  De (energie)prijzen rijzen de pan uit, er is een landelijk personeelstekort en het zijn spannende tijden. Toch kan jezelf aansluiten bij een franchiseorganisatie juist in deze tijd interessant zijn. ‘Ja, maar…’ horen we je denken. Wij reageren op de vijf meest gehoorde bezwaren.

  Lees meer
 • Kwalitaria Zoetermeer
  Nieuws

  Verbouwde Kwalitaria Zoetermeer klaar voor verdere groei

  Na een verbouwing van 3 weken is Kwalitaria Zoetermeer haast niet meer terug te herkennen. De gedateerde inrichting van de cafetaria heeft plaatsgemaakt voor een modern en gezellig interieur. Een mooie bekroning op het feit dat eigenaar Vincent Lorist en zijn vrouw Monique al 30 jaar in het vak zitten.

  Lees meer
 • 2022 wordt jouw jaar
  Nieuws

  2023 wordt jouw jaar!

  2022 was het jaartje wel zeg. Toch is maar weer gebleken dat je samen sterk staat. Dat smaakt naar meer en daarom heeft Kwalitaria een mooie groeiambitie voor volgend jaar. Groei jij met ons mee? Wordt 2023 jóúw jaar?

  Lees meer
 • Franchisen zonder eigen vermogen, kan dat?
  Tips&tricks

  Franchisen zonder eigen vermogen, kan dat?

  De knoop is door: je kiest voor franchise en hebt een formule gevonden die bij je past. Maar welke kosten komen daarbij kijken? En hoe kom jij aan dat geld? Wij vertellen je meer over de financiering en de mogelijkheden voor starters, met óf zonder eigen vermogen.

  Lees meer
 • Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over
  Nieuws

  Kwalitaria neemt franchiseformule Burger Business over

  Kwalitaria is per 1 januari 2023 de nieuwe eigenaar van franchiseformule Burger Business. Een overname die volgens beide formules veel samenwerkingsvoordeel oplevert.

  Lees meer
 • Een kijkje op het Kwalitaria hoofdkantoor
  Video

  Video: Een kijkje op ons hoofdkantoor

  Je eigen zaak starten? Leuk, maar ook spannend! Onthoud: je hoeft het niet alleen te doen. Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem in deze video een kijkje op ons hoofdkantoor!

  Bekijk de video
 • Meet & Eat
  Nieuws

  Kom naar onze Meet & Eat avond

  Droom jij van een eigen zaak? En wil jij kennismaken met franchise en de Kwalitaria formule? Kom dan naar onze Meet & Eat bijeenkomst; een inspirerende avond in een lokale Kwalitaria vestiging.

  Lees meer

Paginering