Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuws & blogs

...een kijkje in onze keuken!

Toon mij:
  • Eigenaren Kwalitaria IJsselkade: Sander Lebbink en Tim Langezaal
    Nieuws

    Nieuwe eigenaren aan het roer bij Kwalitaria IJsselkade: “Een plek waar iedereen zich welkom voelt”

    Kwalitaria IJsselkade heeft sinds kort nieuwe eigenaren. Ondernemers Sander (35) en Tim (23) nemen samen het stokje over. Twee enthousiaste ondernemers met een gedeelde passie voor gastvrijheid, kwaliteit en groei. Hun missie is duidelijk: gasten laten genieten van goed eten in een gezellige, vertrouwde omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

    Lees meer
  • Bestaande zaak overnemen óf een nieuwe vestiging openen?
    Tips&tricks

    Nieuwe vestiging openen óf bestaande zaak overnemen?

    Je eigen zaak, smaakt dat naar meer? Je kunt een nieuwe vestiging openen, maar franchiseformules, zoals Kwalitaria, hebben vaak ook bestaande winkels te koop. Met zo’n overname zijn smakelijke voordelen gemoeid. Is het iets voor jou?

    Lees meer
  • Kwalitaria trakteert klanten van de Voedselbank op gratis friet
    Nieuws

    Kwalitaria trakteert klanten Voedselbank op gratis friet

    Kwalitaria bestaat 35 jaar en dat vieren we niet alleen met onze vaste gasten, maar ook met mensen die het wat minder breed hebben. In samenwerking met Aviko delen we gratis friet uit aan deelnemers van de Voedselbank. Een kleine moeite, een groot gebaar: "Zo'n geluksmomentje gunnen we iedereen."

    Lees meer
  • 4 valkuilen voor startende franchisenemers
    Tips&tricks

    Slim van start: vermijd deze franchisevalkuilen

    Starten als franchisenemer? Een stap vol kansen! Maar ook bij een bewezen concept zijn er uitdagingen om alert op te zijn. Ontdek hier de belangrijkste vier valkuilen én hoe je ze moeiteloos ontwijkt.

    Lees meer
  • Waar voldoet een goede franchisenemer aan
    Tips&tricks

    Waar voldoet een goede franchisenemer aan?

    De Kwalitaria ondernemer is niet in één hokje te plaatsen. Ons netwerk bestaat dan ook uit een verscheidenheid aan ondernemers. Toch hebben ze ook veel gemeen. Er zijn namelijk een aantal ingrediënten die wij extra smaakvol vinden. Herken jij jezelf in deze 10 eigenschappen?

    Lees meer
  • Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig om te starten met franchise?
    Tips&tricks

    Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig?

    Franchisenemer worden betekent investeren. In tijd, in energie, maar ook op financieel gebied. Om te starten als ondernemer is er eigen vermogen nodig. Maar om hoeveel geld gaat dit? En wat is eigen vermogen eigenlijk? Wij vertellen je meer!

    Lees meer
  • Kwalitaria Bisschopshoeve
    Nieuws

    Van medewerker tot eigenaar: Raúl (25) neemt Kwalitaria Bisschopshoeve over

    Na jaren als medewerker bij Kwalitaria Bisschopshoeve te hebben gewerkt vond de 25-jarige Raúl de Wit het tijd voor een volgende stap. Per 1 oktober is hij de nieuwe eigenaar van de cafetaria. “Het voelt bijzonder om juist de zaak waar ik al mijn ervaring heb opgedaan nu zelf te mogen runnen.” 

    Lees meer
  • Waarom is franchise een goed idee
    Tips&tricks

    Waarom is franchise een goed idee?

    Droom jij al jaren van een eigen onderneming, maar twijfel je nog of je het zelf gaat doen of jezelf aansluit bij een franchiseorganisatie? Mirjam van Kwalitaria geeft antwoord op de vraag waarom franchise een goed idee is.

    Lees meer
  • Checklist: Franchisenemer worden
    Tips&tricks

    Checklist: Ben jij klaar om franchisenemer te worden?

    Droom jij ervan om je eigen zaak te runnen, maar wil je niet helemaal vanaf nul beginnen? Dan is franchise misschien wel jouw gouden recept. Maar… ben jij écht klaar om franchisenemer te worden? Ontdek het met deze checklist!

    Lees meer

Paginering