Overslaan en naar de inhoud gaan
Een nieuwe locatie openen: hoe gaat dat in zijn werk?

Een nieuwe locatie openen: hoe gaat dat in zijn werk?

...samen voor succes!

Tips&tricks

Een eigen Kwalitaria… een spannend avontuur! Hoe vind je bijvoorbeeld de perfecte locatie? Geen zorgen, je hoeft niet zelf op zoek. In deze blog lees je hoe wij samen met jou de ideale plek vinden en alles regelen voor een succesvolle start.

Lees meer...

🔎 Samen op zoek naar dé plek

Een goede locatie is goud waard. Daarom gaan wij actief op zoek naar een toplocatie voor jouw Kwalitaria. We hebben ervaring met het vinden van de beste plekken en werken samen met vastgoedspecialisten om de ideale locaties te spotten. Maar... als jij een interessante plek op het oog hebt, laat het ons weten! De zoektocht is echt een samenwerking: wij hebben de kennis en connecties, jij misschien net dat ene gouden tipje.

📊 Slimme locatiekeuze met slimme data

Een plek die er leuk uitziet, is niet per se een garantie voor succes. Daarom zetten we een slim data-systeem in. Dit geavanceerde systeem beoordeelt het omzetpotentieel van een locatie op basis van allerlei factoren, zoals concurrentie in de buurt, parkeergelegenheid en nog veel meer. Met deze gegevens kunnen we samen een weloverwogen keuze maken. Zo weet je vooraf wat je van een locatie kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

🎨 Een inrichting die bij jou past

Eenmaal de perfecte locatie gevonden? Dan gaan we aan de slag met het inrichtingsplan. Ons huisstijlboek en onze ervaring met het ontwerpen van sfeervolle en efficiënte Kwalitaria-vestigingen komen hierbij goed van pas. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw wensen en werkwijze. Samen bepalen we de beste indeling, van de keuken tot de counter en het zitgedeelte. Zo voelt jouw zaak ook echt als jouw zaak.

⚒️ Geen stress over de (ver)bouw

Dan het laatste stukje: de (ver)bouw. Dit kan een flinke klus zijn, maar gelukkig nemen wij dat volledig uit handen. We werken samen met een vast bouwbedrijf dat precies weet hoe een Kwalitaria eruit moet zien. Van de eerste sloopwerkzaamheden tot de laatste lik verf; alles wordt voor je geregeld. Zo kun jij je ondertussen richten op de voorbereidingen voor de opening en het opbouwen van je team.

Kortom, je staat er niet alleen voor! Van het vinden van de locatie tot de opening van de deuren; wij begeleiden je bij elke stap. Ben jij klaar voor jouw Kwalitaria-avontuur?

Klaar om de eerste stap te zetten?

...go for it!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Wellicht ook interessant

  • Een Kwalitaria starten? Dit moet je weten over eigen vermogen!
    Tips&tricks

    Een Kwalitaria starten? Dit moet je weten over eigen vermogen

    Droom jij van je eigen Kwalitaria? Geweldig! Naast een flinke dosis passie en doorzettingsvermogen is er ook een essentieel financieel ingrediënt: eigen vermogen. Maar hoeveel heb je nodig? En kun je ook zonder starten? We leggen het je haarfijn uit!

    Lees meer
  • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
    Downloads

    Stappenplan: Hoe begin ik mijn eigen snackbar?

    Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

    Lees meer
  • 4 valkuilen voor startende franchisenemers
    Tips&tricks

    Slim van start: vermijd deze franchisevalkuilen

    Starten als franchisenemer? Een stap vol kansen! Maar ook bij een bewezen concept zijn er uitdagingen om alert op te zijn. Ontdek hier de belangrijkste vier valkuilen én hoe je ze moeiteloos ontwijkt.

    Lees meer