Overslaan en naar de inhoud gaan
Word ondernemer bij Kwalitaria!

Heb jij het in je?

...schuilt er een ondernemer in jou?

De beste cafetariaformule word je niet zomaar. Dat kan je alleen bereiken met top ondernemers die top producten bereiden in een top winkel. Om het merk Kwalitaria sterk en herkenbaar te houden hechten wij dan ook veel waarde aan de juiste persoon op de juiste plaats. Schuilt er een Kwalitaria-ondernemer in jou?

Lees meer...

De Kwalitaria-ondernemer is niet in één hokje te plaatsen. Ervaren of minder ervaren, jong of iets minder jong; de wederzijdse klik, daar gaat het om. Natuurlijk zijn er wel een aantal karaktereigenschappen die wij éxtra smaakvol vinden. Herken jij jezelf hierin?

 • Innovatief: Stilzitten, wat is dat? Je bent gek op nieuwe dingen uitproberen.
   
 • Servicegericht: Op jouw gezicht staat standaard een glimlach en je zet graag dat stapje extra.
   
 • Flexibel: Van koers wijzigen? Geen probleem! Jij speelt graag in op trends.
   
 • Gedreven: Jouw mouwen zijn standaard opgestroopt. Geen 9 tot 17 mentaliteit voor jou.
   
 • Teamplayer: Je kunt leidinggeven aan een team. Een fijne werksfeer verzekerd!
   
 • Ervaring: We hoeven jou niet te vertellen hoe het is om in de horeca te werken.

 

Ondernemer aan het woord

“Als je ergens voor gaat, dan moet je dat voor 100 of 1000 procent doen en dan kan dat lukken,” aldus ondernemer Gianmarco van Kwalitaria Prinsenland in Rotterdam. Bekijk in deze video hoe hij, ondanks weinig ervaring, met deze instelling een vliegende start wist te maken:

 


Klaar voor de start? Zo ziet het traject eruit

Je bent eruit: je wilt ondernemer worden. En misschien wel bij Kwalitaria. Maar hoe nu verder? Laten we beginnen met eens kennis te maken. We horen graag wat jij allemaal in je mars hebt. Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we het traject in. We gaan op zoek naar een geschikte locatie en er moet natuurlijk een financieringsaanvraag worden gedaan. Niet in paniek raken nu! Ook hier helpen wij je bij. Uiteindelijk volgt een interne stage en word je door onze opstartcoach helemaal klaargestoomd voor jouw vliegende start als Kwalitaria-ondernemer!
 

Wie ben jij?

...vertel het ons!

Schuilt er een Kwalitaria-ondernemer in jou? We maken graag kennis met je! Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend, dus waar wacht je nog op?

Wellicht ook interessant

 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Checklist: Ben jij klaar voor een gesprek?

  Aansluiten bij een franchiseformule scheelt een hoop geregel. Het betekent alleen niet dat je je nergens op moet voorbereiden. Deze handige checklist helpt om te bepalen of je er klaar voor bent om in gesprek te gaan met een franchisegever.

  Lees meer
 • Het succesverhaal van ondernemer Frans
  Downloads

  Het succesverhaal van ondernemer Frans

  Ondernemer van het eerste uur, Frans Lunenburg, heeft inmiddels twee Kwalitaria-vestigingen op zijn naam staan. “Franchise is veel meer dan alleen gemak, het is ook meteen een voorsprong op de concurrentie.”

  Lees meer