Overslaan en naar de inhoud gaan
Kan ik wel starten als franchiser als ik...
Terug naar overzicht

Kan ik wel starten als franchiser als ik…

...de 4 meest gestelde vragen!

Tips&tricks

Veel vragen die wij ontvangen beginnen met deze woorden. Heb je interesse in franchise, dan is de kans groot dat ze ook al eens door jouw hoofd zijn gespookt. Lees in dat geval snel verder, want wij geven antwoord op de meest gestelde vragen!

Lees meer...

Kan ik wel starten als franchiser als ik…

 

Geen ervaring heb als ondernemer?

Ervaring als ondernemer komt goed van pas, maar het is geen harde eis. Wel is het belangrijk dat je een echte hands-on mentaliteit hebt. Kortom, jij bent niet bang om aan te pakken. Verder sta je open voor vernieuwing en je kunt het aan om een team te leiden. Kun jij je hierin vinden? Dan heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden!

Geen ervaring heb in de branche?

Hiervoor geldt hetzelfde: horecaervaring is een pré, maar geen vereiste. Ga je het Kwalitaria avontuur aan, dan stoomt onze opstartcoördinator jou in een aantal weken helemaal klaar. En tijdens een stage in een bestaande Kwalitaria vestiging leer je alle kneepjes van het vak daar waar je het beste leert: in de praktijk.

Bekijk in onderstaande video het verhaal van Gianmarco, die startte met weinig ervaring en uitgroeide tot een succesvolle Kwalitaria ondernemer.

 

Geen eigen vermogen heb?

Franchise vraagt om een investering en daar hoort nu eenmaal ook een stukje eigen vermogen bij. Er zijn diverse mogelijkheden voor als je zelf niet genoeg eigen vermogen hebt. Richt je bijvoorbeeld tot familie of andere bekenden. Wellicht kan iemand in jouw directe omgeving je helpen met een achtergestelde lening. En heb je al eens nagedacht over crowdfunding?

Geen geschikte locatie heb?

Jazeker! Als franchiseorganisatie hebben wij al diverse locaties beschikbaar; zowel nieuw te openen vestigingen als overnames van bestaande Kwalitaria locaties. Maar we gaan net zo graag samen met jou op zoek naar een andere geschikte locatie met potentie die voldoet aan jouw wensen.

Heb je nog meer vragen

...over ondernemen bij Kwalitaria?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Vul het online contactformulier in of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Wellicht ook interessant

 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Van eigenwijs naar eigen baas
  Video

  Video: Starten zonder ervaring, kan dat?

  Met net een engineer-diploma op zak terechtkomen bij Kwalitaria. “Het kan gek lopen”, zoals ondernemer Gianmarco Tutone zelf zegt. In deze video vertelt hij hoe hij zonder ervaring toch een vliegende start maakte en hoe het inlooptraject hem daarbij heeft geholpen.

  Bekijk de video
 • Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig om te starten met franchise?
  Tips&tricks

  Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig om te starten met franchise?

  Franchisenemer worden betekent investeren. In tijd, in energie, maar ook op financieel gebied. Om te starten als ondernemer is er eigen vermogen nodig. Maar om hoeveel geld gaat dit? En wat is eigen vermogen eigenlijk? Wij vertellen je meer!

  Lees meer