Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Eindhoven?

Kwalitaria in Eindhoven

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Ondernemer gezocht in Eindhoven! In deze Brabantse stad staat een nieuwe, moderne zaak met focus op afhalen en bezorgen op je te wachten. Ga jij deze uitdaging aan?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Eindhoven?

Het kan! In het Brabantse Eindhoven wacht een splinternieuwe winkel op je. In deze relatief kleine vestiging ligt de focus op maaltijdbezorging en to-go. Er is voldoende parkeergelegenheid voor gasten die komen bestellen en/of afhalen en verder kenmerkt deze locatie zich door een erg goed omzetpotentieel. Wat wil jouw ondernemershart nog meer?

Over de stad Eindhoven

Eindhoven de gekste! Met een inwonersaantal van 238.478 (op 31 januari 2022) is deze Noord-Brabantse plaats de vijfde stad van Nederland. Het is een dynamische stad met een moderne uitstraling, die bovendien voorop loopt op het gebied van techniek en design. En natuurlijk ontbreekt in deze stad de Brabantse gezelligheid niet.

Groei jij met ons mee?

Kwalitaria is al jaren de meest vooruitstrevende cafetariaformule in Nederland met inmiddels ruim 130 vestigingen door het hele land. En we groeien nog steeds! Smaak staat bij ons voorop, maar daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog. 'Natuurlijk de lekkerste' noemen we dat. Als het aan ons ligt laten we heel Nederland watertanden van onze (h)eerlijke producten. Groei jij met ons mee?

*De getoonde afbeelding is een impressie.

EINDHOVEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Kwalitaria op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie er niet tussen? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie bij jou in de buurt.

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Dordrecht?

  Kwalitaria in regio Dordrecht

  Jij hebt de ondernemersdroom, wij een nieuw te openen locatie met veel potentie! Sta jij straks in jouw eigen zaak in regio Dordrecht?

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

  Kwalitaria in Maastricht

  Bestaande, gloednieuwe en succesvolle Kwalitaria zoekt nieuwe ondernemer! Pak jij deze unieke kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom waar te maken?

  Lees meer