Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Eindhoven?

Kwalitaria in Eindhoven

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Ondernemer gezocht in het Brabantse Eindhoven! In de wijk Woensel staat een nieuwe, moderne Kwalitaria met focus op afhalen en bezorgen op je te wachten. Ben jij gebakken voor deze uitdaging?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria starten in Eindhoven?

Het kan! In het Brabantse Eindhoven, in de wijk Woensel, wacht een nieuwe Kwalitaria met smaakvol omzetpotentieel op je. Deze relatief kleine vestiging meet in totaal zo’n 100 m2 en heeft circa 20 zitplaatsen. De focus zal dan ook vooral op afhaal- en bezorgbestellingen komen te liggen, waarbij de gunstige ligging goed van pas komt. Ook fijn: er is voldoende parkeergelegenheid voor gasten in de directe omgeving.

Locatie kenmerken

 • Gunstige ligging in de wijk Woensel
 • Het pand is ongeveer 100 m2
 • Leent zich uitstekend voor maaltijdbezorging & to-go
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Smaakvol omzetpotentieel

Over de stad Eindhoven

Eindhoven de gekste! Met een inwonersaantal van 238.478 (op 31 januari 2023) is deze Noord-Brabantse plaats de vijfde stad van Nederland. Het is een bruisende stad die barst van de creativiteit, innovatiekracht, technologie, design en kennis. Jaarlijks trekken Design Academy Eindhoven en de Technische Universiteit honderden nieuwe studenten uit binnen- en buitenland, die hier aan de slag gaan om hun dromen te verwezenlijken. De prognose is dat Eindhoven in 2040 zo’n 300.000 inwoners kent.

*De getoonde afbeelding is een impressie.

EINDHOVEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?

  Kwalitaria in Bunschoten

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Bergen op Zoom

  Kwalitaria in Bergen op Zoom

  In een nieuw winkelcentrum, nabij het gezellige centrum van Bergen op Zoom, wacht een splinternieuwe, nog te bouwen Kwalitaria vestiging op je. Grijp jij deze kans?

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Soest?

  Kwalitaria Délifrance in Soest

  In Soest, in een gezellig druk winkelcentrum, wacht een recent verbouwde Kwalitaria vestiging op je. Dankzij het ruime, zonnige terras en de combinatie met Délifrance zit jij gebakken!

  Lees meer