Overslaan en naar de inhoud gaan
Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

Kwalitaria in Utrecht

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Utrecht ?

Het kan! Op de Balijelaan, nabij het centrum van Utrecht, wacht een bestaande Kwalitaria vestiging op een nieuwe eigenaar. Dankzij de hoekligging, waar twee drukke straten samenkomen, is het een unieke zichtlocatie. De levendige buurt kenmerkt zich door veel jonge huishoudens. Het verzorgingsgebied bevat ruim 25.000 inwoners, verspreid over ruim 14.000 huishoudens. Kortom, veel hongerige magen om te vullen!

Geheel instapklaar

De zaak is recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar. De focus ligt op bezorg- en afhaalbestellingen, waardoor de winkel zich kenmerkt door een beperkt aantal vierkante meters en zitplaatsen. Uiteraard is de winkel modern ingericht volgens het kenmerkende Kwalitaria-concept met veel industriële en groene details. Zie jij jezelf al in deze zaak staan?

De locatie heeft een aantal energiebesparende oplossingen, waaronder diverse automatische in- en uitschakelende timers en tijdschakelaars. Bovendien kan het huidige energiecontract worden overgenomen.

Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

 

Specificaties:

 • Ligging: centrum, hoekligging
 • Focus op bezorgen & afhalen
 • Oppervlakte: 40 m2
 • Aantal zitplaatsen: 8
 • Terras: mogelijk

Kwalitaria Balijelaan

Balijelaan 3 3521 GJ  UTRECHT

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Je eigen Kwalitaria in Bunschoten?

  Kwalitaria in Bunschoten

  Sna(ck) jij naar een eigen Kwalitaria? In de Utrechtse stad Bunschoten wacht een unieke kans waar jouw ondernemersbloed sneller van gaat stromen!

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Amsterdam?

  Kwalitaria in Amsterdam

  Ben jij straks de eigenaar van deze zaak in Amsterdam-Zuid? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom snel te verwezenlijken!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Purmerend

  Kwalitaria in Purmerend

  Word jij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Weidevenne? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom op korte termijn te verwezenlijken.

  Lees meer