Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar
Terug naar overzicht

Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar

...hoeraaaa!

Nieuws

Hoera! Onder luid applaus en een staande ovatie is Kwalitaria-ondernemer Gianmarco Tutone op De Nationale Franchise Beurs uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2023. “Wie had dat zes jaar geleden, toen ik nog op een laddertje stond, gedacht”, aldus de trotse ondernemer.

Lees meer...

Een spannende strijd

Gianmarco (29), eigenaar van Kwalitaria's in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, stond op 7 oktober samen met Jan Maat van Pearle Opticiens en Ronald van Kolthoorn van Bakker Bart in de finale. Het werd een spannende strijd op De Nationale Franchise Beurs waarbij alle genomineerden in de pitchronde vol passie hun visie en toewijding aan hun bedrijf deelden. Hun teams stonden trots aan hun zijde, een bewijs van de sterke samenwerking die de basis vormde voor hun succes.

Maar dat was niet alles… De Mysteryshoppers van Secret View bezochten onaangekondigd de vestigingen en beoordeelden hun bezoek. Een deskundige vakjury, bestaande uit Martin van Willigen (Franchisefactory/Hallo Franchise) en Bart van der Schoot (De FranchiseAdviseur), evalueerde de drie genomineerden op basis van diverse criteria. Het publiek kreeg ook de kans om hun stem uit te brengen tijdens de uitreiking.

'Wie had dat gedacht'

Terwijl het publiek in spanning afwachtte, deelde de vakjury hun bevindingen, en toen was het moment daar: Gianmarco werd uitgeroepen tot winnaar! Een glimlach van oor tot oor verscheen op het gezicht toen hij de prestigieuze Franchisenemer van het Jaar 2023 Award in ontvangst mocht nemen, samen met een welverdiende reischeque. “Wie had dat zes jaar geleden, toen ik nog op een laddertje stond, gedacht.”

Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar

 

Antonio Stroes, oprichter en mede-eigenaar Kwalitaria is enorm trots op Gianmarco: "Van de 33.000 franchisenemers in Nederland is Gianmarco er als eerste en beste uitgekomen. Gianmarco verdient deze prijs ook echt. Hij is iemand met een fantastische inzet, een enorme motivatie, echt een inspirator naar zijn medewerkers. Hij weet hen op de juiste manier te enthousiasmeren en voor langere tijd aan zich te binden. Dus deze prijs is héél dik verdiend. Wij van Kwalitaria zijn super trots op hem en het geeft ons veel vertrouwen in de toekomst!"


Benieuwd waarom Gianmarco de terechte winnaar is? Bekijk hier het filmpje van zijn pitch:

 

Bron: Hallo Franchise

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria viert Dag van de Maaltijdbezorger
  Nieuws

  Kwalitaria en NLVVM vieren 7e editie Dag van de Maaltijdbezorger

  De Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) zet zich voor het 7e jaar op rij in voor landelijke waardering van de maaltijdbezorger. Op 21 september - De Dag van de Maaltijdbezorger - zetten de aangesloten formules, waaronder Kwalitaria, de maaltijdbezorgers in het zonnetje.

  Lees meer
 • Kwalitaria opent eerste vega pop-up store
  Nieuws

  Kwalitaria opent eerste volledig vegetarische cafetaria

  De ‘nieuwe vega snack stek’ is niet te missen in Groningen! Vegataria is de eerste vega pop-up store van Kwalitaria. Gasten genieten van de kwaliteit van Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Dat smaakt naar meer…

  Lees meer
 • Kwalitaria wint 2 Dutch Interactive Awards
  Nieuws

  Kwalitaria wint 2 Dutch Interactive Awards

  Hoera, Kwalitaria heeft samen met Bluebird Day twee zilveren Dutch Interactive Awards gewonnen. Zowel in de categorie Digitale Transformatie als E-commerce mochten we een award in ontvangst nemen. Een mooie bekroning op de nieuwe webshop!

  Lees meer