Overslaan en naar de inhoud gaan
KW-FR-Nieuws-Raúl-Bisschopshoeve

Van medewerker tot eigenaar: Raúl (25) neemt Kwalitaria Bisschopshoeve over

...Welkom Raúl!

Nieuws

Na jaren als medewerker bij Kwalitaria Bisschopshoeve te hebben gewerkt vond de 25-jarige Raúl de Wit het tijd voor een volgende stap. Per 1 oktober is hij de nieuwe eigenaar van de cafetaria. “Het voelt bijzonder om juist de zaak waar ik al mijn ervaring heb opgedaan nu zelf te mogen runnen.” 

Lees meer...

De afgelopen 8,5 jaar werd Kwalitaria Bisschopshoeve met succes gerund door Tanny en Remco Pas. Zij dragen de onderneming nu over aan familielid Raúl, die zowel de zaak als de klanten door en door kent. “Tussen 2017 en 2024 werkte ik hier al,” vertelt hij. Daarna maakte hij nog een uitstap naar de chemische industrie, maar daar miste hij het contact met mensen. “Dat trok me weer terug naar Kwalitaria.”

 

Vertrouwde kwaliteit, nieuwe energie

Als kersverse franchisenemer richt Raúl zich in eerste instantie op een soepele overname. Voor de gasten blijft de vertrouwde kwaliteit behouden. “Ik wil de zaak blijven runnen zoals iedereen gewend is.” Tegelijkertijd ziet hij volop kansen. “Vanaf volgend jaar ga ik onderzoeken hoe ik de zaak verder kan ontwikkelen.”

 

 

Kwalitaria Bisschopshoeve is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur en op zondag vanaf 16.00 uur. Gasten kunnen rekenen op de bekende service, acties en deals. En wie liever thuis geniet van een burger of snack: bezorgen kan natuurlijk ook.

 

Kwalitaria Bisschopshoeve
Bisschopshoeve 8
4817 PV Breda

Ook ondernemen

...met een sterke formule achter je?

Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan of neem gerust contact op voor al je vragen over ondernemen bij Kwalitaria.

Wellicht ook interessant

  • KW-FR-Nieuws-Stan-Naaldwijk
    Nieuws

    Van engineer naar ondernemer: Stan opent Kwalitaria in Naaldwijk

    De 26-jarige Stan Wülfinghoff laat zien dat je geen horeca-achtergrond nodig hebt om succesvol te starten als franchisenemer. Na een carrière als engineer besloot hij het roer om te gooien. Nu runt hij zijn eigen gloednieuwe Kwalitaria in het centrum van Naaldwijk. “Ondernemen trok me altijd al."

    Lees meer
  • Waarom is franchise een goed idee
    Tips&tricks

    Waarom is franchise een goed idee?

    Droom jij al jaren van een eigen onderneming, maar twijfel je nog of je het zelf gaat doen of jezelf aansluit bij een franchiseorganisatie? Mirjam van Kwalitaria geeft antwoord op de vraag waarom franchise een goed idee is.

    Lees meer
  • Checklist: Franchisenemer worden
    Tips&tricks

    Checklist: Ben jij klaar om franchisenemer te worden?

    Droom jij ervan om je eigen zaak te runnen, maar wil je niet helemaal vanaf nul beginnen? Dan is franchise misschien wel jouw gouden recept. Maar… ben jij écht klaar om franchisenemer te worden? Ontdek het met deze checklist!

    Lees meer