Overslaan en naar de inhoud gaan
Start je eigen Burger Business in Rijswijk

Burger Business in Leeuwarden

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Binne jo ús nije Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in de Friese hoofdstad en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste locatie voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

Lees meer...

Word jij onze nieuwe Burger Baas?

Je eigen Burger Business in Leeuwarden? Het kan! Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van de eerste Burger Business in het noorden van ons land. We zien smakelijke kansen in de Friese hoofdstad en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste locatie voor jouw ‘business’.

Groei mee met de Burger Business formule

Met zes goedlopende vestigingen in Arnhem, Breda, Eindhoven, Emmen, Nijmegen en Tilburg is het tijd om verder uit te breiden. En daar hebben we jou voor nodig! Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen! Ben jij gebakken voor het Burger Business avontuur?

Wij zijn Burger Business

Al sinds 2015 maken én bezorgen wij de best burgers in town. Van ambachtelijk bereide beefburgers tot krokante kipburgers en heerlijke veggie varianten. Wij weten als geen ander dat de perfecte hamburger een uiterst serieuze aangelegenheid is. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Laat dat maar aan ons over!

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Door de krachten te bundelen profiteer jij als franchisenemer van een netwerk vol kennis en ervaring. Dat smaakt naar meer!

*De getoonde afbeelding is een impressie.

Burger Business

LEEUWARDEN

Meer smakelijke info

...over deze locatie?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Vraag hieronder meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

  • Open jij je eigen Burger Business?

    Burger Business in Groningen

    Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

    Lees meer