Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij je eigen Burger Business?

Burger Business in Groningen

...nieuw te openen!

Kwalitaria locatie

Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

Lees meer...

Word jij onze nieuwe burgerbaas?

Je eigen Burger Business in Groningen? Het kan! Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van de eerste Burger Business in het noorden van ons land.

Met vijf goedlopende vestigingen in Arnhem, Breda, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg is het tijd voor deze succesformule om verder uit te breiden. En daar hebben we jou voor nodig Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen! Ben jij gebakken voor het Burger Business avontuur?

Bekijk meer details in de informatiesheet:
Bekijk de informatiesheet

 

Wij zijn Burger Business

Aangenaam! Wij zijn Burger Business. Al sinds 2015 maken én bezorgen wij de best burgers in town. Van ambachtelijk bereide beefburgers tot krokante kipburgers en heerlijke veggie varianten. Wij weten als geen ander dat de perfecte hamburger een uiterst serieuze aangelegenheid is. Hij moet vers en ambachtelijk zijn, en vooral ook een flinke hap. Laat dat maar aan ons over!

Sinds 2023 is Burger Business onderdeel van Food Franchise Company (FFC), waar ook cafetariaformule Kwalitaria toebehoort. Door de krachten te bundelen profiteer jij als franchisenemer van een netwerk vol kennis en ervaring. Dat smaakt naar meer!

*De getoonde afbeelding is een impressie. 

GRONINGEN

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Vraag hieronder meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

 • Start je eigen Burger Business in Rijswijk

  Burger Business in Rijswijk

  Word jij onze nieuwe burgerbaas in Rijswijk? In een levendige omgeving, op een goede zichtlocatie, openen we een spiksplinternieuwe Burger Business. Lees snel verder voor meer details.

  Lees meer
 • Kwalitaria in Groningen

  Kwalitaria in Groningen

  Sna(c)k jij naar een eigen cafetaria? In de stad Groningen wacht een unieke kans voor het openen van een Kwalitaria. Als jouw ondernemersbloed hier niet sneller van gaat stromen...

  Lees meer