Overslaan en naar de inhoud gaan
Open jij jouw eigen Kwalitaria in Amsterdam?

Kwalitaria in Amsterdam

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Ben jij straks de eigenaar van deze zaak in Amsterdam-Zuid? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom snel te verwezenlijken!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria openen in Amsterdam?

Zie jij jezelf al in deze moderne zaak staan? Kwalitaria Hobbemakade is volledig ingericht volgens het nieuwste Kwalitaria concept. Een tikkie industrieel, maar wel sfeervol. Het is een relatief kleine winkel met minder zitplaatsen. De focus ligt van ook vooral op bezorg- en afhaalbestellingen, die in deze regio volop in trek zijn.

Open jij jouw eigen Kwalitaria in Amsterdam?

Ā 

Smaakvolle ligging

De Hobbemakade bevindt zich in Amsterdam Zuid. De straat is lekker druk met op loopafstand bekende trekpleisters waaronder de Albert Cuyp markt en het Museumplein.

Kwalitaria Hobbemakade

Hobbemakade 72 1071 XM  AMSTERDAM

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Bussum?

  Kwalitaria in Bussum

  Ready, setā€¦ go! Deze bestaande, succesvolle Kwalitaria winkel in het centrum van Bussum, met focus op afhalen en bezorgen, is helemaal instapklaar. Is deze zaak straks van jou?

  Lees meer
 • Ter overname: Kwalitaria Brusselsepoort

  Kwalitaria in Maastricht

  Bestaande, gloedjenieuwe Kwalitaria zoekt een ondernemer! Pak jij deze kans om op korte termijnĀ jouw ondernemersdroom waar te maken in het Limburgse Maastricht?

  Lees meer
 • Je eigen Kwalitaria in Nijkerk?

  Kwalitaria in Nijkerk

  Ondernemer gezocht in Nijkerk! In deze Gelderse plaats zien wij volop kansen voor een nieuwe, moderne Kwalitaria winkel. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer