Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Purmerend

Kwalitaria in Purmerend

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Word jij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Weidevenne? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom op korte termijn te verwezenlijken.

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Purmerend?

Het kan! In een drukbezocht winkelcentrum in de regio Purmerend wacht een bestaande Kwalitaria vestiging op een nieuwe eigenaar. De zaak is ruim opgezet en voorzien van inrichting en apparatuur. Instapklaar dus!

Het winkelcentrum beschikt over een gemend aanbod aan winkels en horecazaken, waar veel mensen uit de omliggende woonwijken komen voor hun dagelijkse boodschappen. Dit maakt het de perfecte locatie om tussendoor even een snack te eten op het ruime terras of de kinderen te trakteren op een ijsje. 

Specificaties:

 • Ruime zaak met inrichting en apparatuur
 • Voorzien van een ruim terras
 • Mogelijkheid voor afhalen en bezorgen
 • Gelegen in een drukbezocht winkelcentrum
PURMEREND

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria in Nijkerk

  Kwalitaria in Nijkerk

  Ondernemer gezocht in Nijkerk! In deze Gelderse plaats zien wij volop kansen voor een nieuwe, moderne Kwalitaria winkel. Ga jij deze uitdaging aan?

  Lees meer
 • Open jij jouw eigen Kwalitaria in Amsterdam?

  Kwalitaria in Amsterdam

  Ben jij straks de eigenaar van deze zaak in Amsterdam-Zuid? Volledig ingericht, dus ready om jouw ondernemersdroom snel te verwezenlijken!

  Lees meer