Overslaan en naar de inhoud gaan
De vestiging in Arnhem

Kwalitaria Délifrance in Arnhem

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Maak jij van deze bestaande cafetaria en lunchroom een nog groter succes? Geheel instapklaar dus een unieke ondernemerskans!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Arnhem?

Een lunchroom en cafetaria in één, dat is Kwalitaria Délifrance Presikhaaf. De zaak is gelegen in de gelijknamige Arnhemse wijk, in het drukbezochte Winkelcentrum Presikhaaf. De vestiging heeft een moderne inrichting met een ruim zitgedeelte en bij mooi weer komt het grote buitenterras goed van pas. Dankzij de uitgebreide inventaris is deze locatie geheel instapklaar!

  • Overnameprijs: op aanvraag
  • Huurprijs per maand: € 5.660,0 (excl. btw)

 

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Dit staat je te wachten

Overdag sta je klaar voor het winkelend publiek met koffie en heerlijke belegde broodjes die ze bestellen aan de aparte Délifrance counter. ’s Avonds richt jij je op het Kwalitaria assortiment met heerlijke friet, burgers en maaltijden. Je ontvangt de gasten in de zaak, maar ook afhalen en bezorgen is een belangrijk onderdeel van jouw winkel.

Kwalitaria Presikhaaf in Arnhem

 

Over Winkelcentrum Presikhaaf

In het winkelcentrum zijn ruim 110 winkels gevestigd, waaronder grote supermarktketens, drogisterijen en kledingwinkels. Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de bijbehorende parkeergelegenheid.
 

Kwalitaria Délifrance Presikhaaf

Hanzestraat 147 6826 MJ  ARNHEM

Ik heb interesse

…en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

  • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

    Kwalitaria in Utrecht

    Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

    Lees meer