Overslaan en naar de inhoud gaan
Marketing met smaak - Martijn Boone
Terug naar overzicht

Marketing met smaak

…Martijn Boone vertelt!

Interview

“Weet je wat zo fijn is? Je hoeft niets zelf te bedenken, dat doen wij voor je. Zo kun jij je bezighouden met ondernemen.” Marketing- en sales directeur Martijn Boone vertelt meer over de smaakvolle marketingcampagnes van Kwalitaria.

Lees meer...

Verschuiving naar online

“De wereld verschuift meer en meer naar online, dat merken we bij Kwalitaria ook. Maar dat betekent niet dat offline er niet meer toe doet. Door beiden op de juiste manier in te zetten creëer je de meeste impact. Een grote campagne rondom een actie of opening bestaat dus vrijwel altijd uit offline materialen voor in de winkel én online advertenties op onder andere Facebook, Instagram, YouTube en Google."

"Ondertussen werken we ook hard om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van onze vestigingen te vergroten en om de vacatures van onze locaties landelijk onder de aandacht te brengen. TikTok, Snapchat, video… We worden continu uitgedaagd om nieuwe en creatieve manieren te bedenken om de doelgroep te bereiken.”

Marketing met smaak - seizoenscampagnes

Promotie van de seizoenscampagnes.

Loyale gasten

“Heeft een consument eenmaal besteld, dan hopen we natuurlijk dat diegene dat nog veel vaker doet, en dan het liefst via ons eigen Kwalitaria platform. Om dit te stimuleren is er ons Kwalikudos spaarprogramma. Bij elke online bestelling sparen gasten punten die ze vervolgens kunnen inwisselen voor lekkere kortingen, gratis producten en andere beloningen. Ook sturen we geregeld actiemailings met speciale deals naar onze gasten. Alles om de consument aan Kwalitaria te binden. Loyale klanten blijven immers namelijk langer klant en besteden over het algemeen meer.”

"Meeliften op landelijke campagnes en met je collega-ondernemers op hetzelfde moment zichtbaar zijn: dat is de kracht van een franchiseformule. Maar voor een lokale actie denken wij net zo lief met je mee."
 

Award winning

“Dat we lekker bezig zijn, blijkt wel uit de awards die we de afgelopen tijd hebben gewonnen. We hebben al meerdere keren de Foodservice Award voor ‘Beste Snackbar’ mogen ontvangen en samen met het marketingbureau waar Kwalitaria mee samenwerkt hebben we al diverse marketingprijzen binnengesleept. Dat smaakt naar meer!”

Meer weten over de voordelen

...van ondernemen bij Kwalitaria?

Onze brochure staat vol met smaakvolle informatie over het ondernemerschap, het proces tot de opening, veelgestelde vragen en nog veel meer. Of stuur ons gerust een WhatsApp voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • De 10 stappen tot franchisenemer
  Tips&tricks

  In 10 stappen naar franchisenemer

  Je eigen zaak… Begin jij al te glunderen bij de gedachte hieraan? Waarom dan niet de stoute schoenen aan trekken en je eigen Kwalitaria starten? Voor het zover is, zijn er een aantal fases die je doorloopt. Wij vertellen je meer over de stappen tot franchiser.

  Lees meer
 • Checklist: ben jij klaar voor een gesprek?
  Downloads

  Infographic: Schuilt er een Kwalitaria ondernemer in jou?

  Heb jij het in je om een Kwalitaria ondernemer te worden? Meer dan 130 topondernemers gingen je al voor! Ontdek in de infographic of jij past binnen het profiel van de veelzijdige Kwalitaria ondernemer.

  Lees meer
 • Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur
  Video

  Video: Daarom ondernemen bij Kwalitaria

  De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!

  Bekijk de video