Overslaan en naar de inhoud gaan
Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur

Video: Smakelijke voordelen van franchise

...van nieuw avontuur naar succesvolle frituur!

Video

De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!

Lees meer...

“Toen wij ons bij Kwalitaria aansloten, zagen we pas hoeveel tijd we voorheen kwijt waren aan alle marketingdingen. Nu hebben we veel meer tijd over voor andere dingen.”

 

Start jij net als Monique en Jacqueline

...jouw ondernemersavontuur bij Kwalitaria?

Wellicht ook interessant

 • Van assistent naar eigen tent
  Video

  Video: Van bedrijfsleider naar franchisenemer

  Begonnen als medewerker en inmiddels een franchisenemer met haar eigen zaak; Kwalitaria-onderneemster Diane Rooijakkers weet hoe het is om door te groeien. In deze video vertelt ze meer over deze weg en hoe zij zichzelf, ook nu nog, blijft ontwikkelen.

  Bekijk de video
 • Van eigenwijs naar eigen baas
  Video

  Video: Starten zonder ervaring, kan dat?

  Met net een engineer-diploma op zak terechtkomen bij Kwalitaria. “Het kan gek lopen”, zoals ondernemer Gianmarco Tutone zelf zegt. In deze video vertelt hij hoe hij zonder ervaring toch een vliegende start maakte en hoe het inlooptraject hem daarbij heeft geholpen.

  Bekijk de video
 • Het succesverhaal van ondernemer Frans
  Downloads

  Het succesverhaal van ondernemer Frans

  Ondernemer van het eerste uur, Frans Lunenburg, heeft inmiddels twee Kwalitaria-vestigingen op zijn naam staan. “Franchise is veel meer dan alleen gemak, het is ook meteen een voorsprong op de concurrentie.”

  Lees meer