Overslaan en naar de inhoud gaan
Vrienden maken droom waar met overname Kwalitaria Keijzershof
Terug naar overzicht

Vrienden maken ondernemersdroom waar met overname Kwalitaria Keijzershof

...Ashwin & Marco aan het woord!

Interview

Sinds de vrienden Ashwin en Marco elkaar leerden kennen op de universiteit, koesteren ze dezelfde droom: een eigen horecaonderneming. Die wens komt nu uit, want vanaf 1 februari zijn zij de nieuwe eigenaren van Kwalitaria Keijzershof in Pijnacker.

Lees meer...

In de afgelopen weken waren Ashwin Hieralal (31) en Marco Oskam (33) al werkzaam bij Kwalitaria Keijzershof, vanaf 1 februari nemen ze de cafetaria officieel over. Daar hebben de mannen, die beiden veel in de zaak aanwezig zullen zijn, alle vertrouwen in: “Het is hard werken, maar het is voor ons een passie en dat maakt dat we met veel plezier naar de zaak komen.” De voormalig eigenaar blijft voorlopig in loondienst bij de zaak betrokken.

Lang gekoesterde droom

Een eigen horecazaak spookte dus al enkele jaren door de hoofden van de vrienden. “We hebben beiden in de horeca gewerkt tijdens onze studententijd”, vertelt Ashwin hierover. “Toen is de liefde voor het vak en de droom voor een eigen zaak ontstaan. We hebben daarna in andere branches gewerkt, maar het is altijd in ons hoofd blijven hangen.”

Toen de kans zich voordeed om de Kwalitaria in Pijnacker over te nemen, hoefden ze dan ook niet lang te twijfelen. Marco: “We kwamen eigenlijk bij toeval bij Kwalitaria Keijzershof terecht, maar waren al snel overtuigd van deze mooie cafetariaformule. Ze bieden fijne ondersteuning en hebben natuurlijk een goede naamsbekendheid.” Ashwin vult aan: “Het is een prachtig concept met diverse specialiteiten en burgers. Natuurlijk is het spannend om dit avontuur aan te gaan, maar vanwege de vrijheid en de ondersteuning die Kwalitaria biedt aan ondernemers, hebben wij er het volste vertrouwen in.”

Warm welkom

Er is inmiddels al kennisgemaakt met enkele buurtbewoners. “Zij maken het voor ons extra plezierig om hier aan de slag te gaan en om elke dag voor hen klaar te staan”, laat Marco weten. “Het is een hechte en leuke buurt. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor het warme welkom en kijken ernaar uit om met de rest van de buurt kennis te maken.”

"Het voortzetten van de bestaande kwaliteit en service heeft voor de komende tijd onze prioriteit."

Voor de komende tijd hebben de mannen diverse plannen, maar in eerste instantie zal alles bij het oude blijven. Ashwin: “Onze focus ligt nu vooral op het leveren van de kwaliteit en service die de gasten gewend zijn. Daarna gaan we verder kijken. In de zomer zijn we bijvoorbeeld van plan om eerder open te gaan op zondagen en we willen uitpakken met een vernieuwd terras en een uitgebreide ijsbar met meer dan twintig smaken.” Om deze plannen te realiseren kunnen ze nog wel wat extra personeelsleden gebruiken: “Sollicitanten zijn van harte welkom.”

Steun en vertrouwen

Tot slot richten de ondernemers zich nog een keer tot de buurtbewoners: “We willen hen bedanken voor de steun en het vertrouwen. We hopen dat ze blijven genieten van onze producten en de gastvrijheid die we bieden. We kijken ernaar uit om met veel enthousiasme en toewijding onze droom waar te maken. Bedankt voor de kans, en we hopen jullie snel in onze Kwalitaria te mogen verwelkomen!”

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Ashwin & Marco

In ons informatiepakket lees je alles over het ondernemerschap bij Kwalitaria. Vraag de brochure gratis en geheel vrijblijvend aan of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • Je eigen horecazaak: Daarom juist nu starten!
  Downloads

  Stappenplan: Hoe begin ik mijn eigen snackbar?

  Sna(c)k jij naar je eigen snackbar maar vraag jij jezelf af waar te beginnen? Logisch, want er komt veel kijken bij het openen van je eigen zaak. In deze download hebben wij de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

  Lees meer
 • Kwalitaria Brusselsepoort
  Interview

  Nieuwe ondernemer zorgt voor frisse wind Kwalitaria Brusselsepoort

  Je kan Maastrichtenaar Maurice niet gelukkiger krijgen; hij heeft zijn eigen cafetaria in de stad waar hij is opgegroeid. Sinds december is hij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Brusselsepoort. “We zijn helemaal klaar voor een frisse start met een enthousiast en gemotiveerd team.”

  Lees meer
 • De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria
  Tips&tricks

  De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Kwalitaria

  Waarom zou jij jezelf als ondernemer bij Kwalitaria aansluiten? Wat kun je verwachten? En hoe zit het met de financiën? Wij geven antwoord op de meest voorkomende vragen. 

  Lees meer