Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria in Bennekom

Kwalitaria in Bennekom

...ter overname!

Kwalitaria locatie

Op korte termijn je ondernemersdroom realiseren? In Bennekom zoeken we een nieuwe ondernemer voor een bestaande vestiging. Modern, sfeervol, op een toplocatie en met een complete inventaris; deze locatie heeft alles in zich voor een vliegende start!

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria in Bennekom?

Op een toplocatie, in dé winkelstraat van Bennekom, wacht een Kwalitaria Délifrance vestiging op een nieuwe ondernemer. De zaak heeft een moderne, sfeervolle inrichting en is voorzien van een groot zitgedeelte met ca. 50 zitplaatsen. Bij mooi weer komt het terras voor de deur goed van pas. 

In 2018 is de zaak geheel vernieuwd van start gegaan. De huidige ondernemer heeft hier inmiddels een goede en stabiele omzet weten te realiseren. Hij heeft zijn aandacht echter nodig voor andere vestigingen, waardoor hij heeft besloten om deze locatie ter overname aan te bieden.

Kwalitaria in Bennekom

 

Klaar voor de (vliegende) start? 

De zaak is voorzien van een complete inventaris en is dus geheel instapklaar. Inrichting en apparatuur is aanwezig. Kortom, een unieke kans om op korte termijn jouw ondernemersdroom te verwezenlijken.

De Délifrance corner, met onder andere vers belegde broodjes, is een mooie aanvulling op het Kwalitaria assortiment en biedt smaakvolle kansen om zowel het lunch- als avondmoment te benutten. Daarnaast biedt de locatie heerlijke mogelijkheden voor afhalen en bezorgen. Hiervoor zijn twee bezorgfietsen en een bezorgscooter beschikbaar (op basis van leasecontracten).

Kwalitaria in Bennekom

 

Smaakvolle details

 • Oppervlakte: 120 m²
 • Ca. 50 zitplaatsen in het restaurant
 • Indeling: Entree, cafetariaruimte, dubbele toiletruimte, bij/spoelkeuken, opslagruimte, koel/vriescel, wasruimte
 • Ruime parkeerplaats achter de vestiging
 • Overname medewerkers in overleg
 • Vraagprijs: € 150.000
 • Huurprijs: € 2.520 excl. BTW per maand

Kwalitaria Délifrance Bennekom

Dorpstraat 49A 6721 JJ  BENNEKOM

Meer smaakvolle info

...over deze locatie?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Zie je het al voor je? Een cafetaria vol mensen die genieten van jouw patatje of belegd broodje. Is het altijd al jouw droom om zo’n eigen plek te runnen? Dat kan nu! Kwalitaria Délifrance in Arnhem zoekt een nieuwe ondernemer. 

  Lees meer
 • Start je eigen Kwalitaria in Culemborg

  Kwalitaria in Culemborg

  Sna(c)k jij altijd al naar een eigen cafetaria? In Culemborg wacht een unieke kans voor de overname van een bestaande, succesvolle Kwalitaria in een drukbezocht winkelcentrum. Lees snel verder voor de smakelijke details.

  Lees meer