Overslaan en naar de inhoud gaan
Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

Kwalitaria Délifrance in Tilburg

...beschikbaar ter overname!

Kwalitaria locatie

Een complete inrichting, ruim terras, Délifrance shop-in-shop en genoeg groeimogelijkheden… Met deze bestaande, instapklare locatie ben jij direct klaar om het winkelcentrum verder te veroveren. Is deze kans jou op het ondernemerslijf geschreven?

Lees meer...

Je eigen Kwalitaria Délifrance in Tilburg?

Het kan! In Tilburg Noord wacht een bestaande, moderne en zo goed als nieuwe Kwalitaria Délifrance vestiging op je. De zaak is gevestigd op een goede zichtlocatie in een jong hoekpand en maakt onderdeel uit van Winkelcentrum Wagnerplein: een drukbezocht winkelgebied waar meer dan 40 speciaalzaken onder één dak zitten en waar dagelijks veel bezoek op afkomt.

Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

 

Geheel instapklaar

Klaar voor de start? Deze Kwalitaria Délifrance is helemaal instapklaar. De verkoopruimte is in 2019 opgeleverd en het bedrijfspand is voorzien van een goed onderhouden en volledige inventaris. Er is veel geïnvesteerd in goede apparatuur en er is zelfs een nieuwe bakwand uit 2022 aanwezig. Goed om te weten: het gunstige energiecontract loopt door tot mei 2027.

Met 42 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen op het buitenterras aan de voor-en zijzijde is deze cafetaria absoluut meer dan alleen maar afhalen. De verkoopruimte (100 m²) is ruim opgezet en daarachter is de keuken van ± 15 m² gelegen. Ook fijn: er is meer dan voldoende parkeergelegenheid (± 600 parkeerplaatsen) op het parkeerterrein recht voor de deur.
 

Ter overname: Kwalitaria in Tilburg

 

Cafetaria en lunchroom in één

Overdag sta je klaar voor het winkelend publiek met koffie en heerlijke belegde broodjes die ze bestellen aan de aparte Délifrance counter. De rest van de dag richt jij je op het Kwalitaria assortiment met heerlijke friet, burgers en maaltijden. Je ontvangt de gasten in de zaak, maar ook afhalen en bezorgen is een belangrijk onderdeel van jouw winkel.
 

Smaakvolle details

 • Voorzien van een goed onderhouden en volledige inventaris
 • Onderdeel van het drukbezochte winkelcentrum Wagnerplein
 • Oppervlakte cafetaria: 100 m² (v.v.o.)
 • Ruim terras aan de voor- en zijzijde
 • 42 zitplaatsen binnen en 30 buiten
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid recht voor de deur
 • Energiecontract aanwezig tot mei 2027
Wagnerplein TILBURG

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • De vestiging in Arnhem

  Kwalitaria Délifrance in Arnhem

  Zie je het al voor je? Een cafetaria vol mensen die genieten van jouw patatje of belegd broodje. Is het altijd al jouw droom om zo’n eigen plek te runnen? Dat kan nu! Kwalitaria Délifrance in Arnhem zoekt een nieuwe ondernemer. 

  Lees meer
 • Kwalitaria in Purmerend

  Kwalitaria in Purmerend

  Gelegen op een mooie locatie aan het water, middenin het drukke Winkelcentrum Weidevenne. Direct beschikbaar en tegen een aantrekkelijke overnameprijs. Grijp jij deze ondernemerskans?

  Lees meer