Overslaan en naar de inhoud gaan
Open je eigen Kwalitaria in Den Haag

Kwalitaria in Den Haag

...beschikbaar ter overname!

Kwalitaria locatie

Met deze cafetaria aan een drukke doorgaande weg, in een drukbezocht winkelcentrum in Den Haag zit jij gebakken. Word jij de nieuwe eigenaar van deze bestaande, goedlopende Kwalitaria?

Lees meer...

Start jij je eigen Kwalitaria in Den Haag?

Het kan! In Den Haag wacht een goedlopende Kwalitaria op een nieuwe eigenaar. Na 15 jaar deze cafetaria met veel liefde te hebben gerund, is het voor de huidige eigenaren tijd voor iets nieuws. Daardoor kan deze locatie straks zomaar van jou zijn!

De ligging van deze Kwalitaria smaakt naar meer. Het hoekpand is gelegen aan een drukke doorgaande weg en is onderdeel van het drukbezochte Winkelcentrum Hoge Veld. Qua zicht- en bereikbaarheid zit het dus wel snor.

Start je eigen Kwalitaria in Den Haag


De zaak beschikt over een goed onderhouden inventaris. Binnen is plek voor ongeveer 30 personen in het restaurantgedeelte, dat netjes is afgescheiden van het afhaalgedeelte. Voor de deur is er de mogelijkheid voor een klein terras. Daarnaast is ook maaltijdbezorging een belangrijk onderdeel van deze Kwalitaria.

Over Hoge Veld

De buurt Hoge Veld is in trek en kent de afgelopen jaren dan ook een grote groei aan inwoners. Sinds 2013 is het inwonersaantal met zo’n 30% gestegen. De meeste inwoners zijn tussen de 25 en 50 jaar, waarvan opvallend veel gezinnen met kinderen.

Winkelcentrum Hoge Veld biedt een ruim aanbod aan winkels voor de dagelijkse benodigdheden. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets. Ook fijn: bezoekers kunnen gratis parkeren in de ondergrondse garage.

Smaakvolle details

 • Gelegen in een drukbezocht winkelcentrum
 • Goed onderhouden inventaris
 • Oppervlakte van ca. 100 m2
 • Biedt plaats aan ongeveer 30 personen
 • Buitenterras voor 12 personen
 • Volop kansen voor afhalen en bezorgen

Kwalitaria Hoge Veld

Laan van Wateringse Veld DEN HAAG

Ik heb interesse

...en nu?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Neem gerust contact op of vraag hieronder meer informatie aan.

Wellicht ook interessant

 • Ter overname: Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

  Kwalitaria in Capelle aan den IJssel

  Zie je het al voor je? Je eigen cafetaria op een toplocatie, vlakbij een bruisend winkelcentrum. Dit kan werkelijkheid worden! In Capelle aan den IJssel wacht een goedlopende Kwalitaria op een nieuwe ondernemer.

  Lees meer
 • Ondernemerskans: Kwalitaria Balijelaan

  Kwalitaria in Utrecht

  Recent verbouwd en ingericht, dus geheel instapklaar! Ben jij ready om met deze bestaande toplocatie, gefocust op bezorgen en afhalen, ruim 25.000 buurtbewoners te verblijden? Grijp deze kans!

  Lees meer
 • Kwalitaria in Purmerend

  Kwalitaria in Purmerend

  Gelegen op een mooie locatie aan het water, middenin het drukke Winkelcentrum Weidevenne. Direct beschikbaar en tegen een aantrekkelijke overnameprijs. Grijp jij deze ondernemerskans?

  Lees meer