Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Hesseplaats
Terug naar overzicht

Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Rotterdam

...hoera!

Nieuws

De eerste opening van 2024 is een feit. In het Rotterdamse winkelcentrum Hesseplaats heeft het ondernemersechtpaar Robert en Jasmina de deuren geopend van een gloednieuwe Kwalitaria: “We hopen een mooie toevoeging te zijn voor de buurt.”

Lees meer...

Sfeervol restaurant

Wie Kwalitaria Hesseplaats binnenstapt, ziet dat het een sfeervolle, ruim opgezette zaak is geworden. “Er is dan ook een flinke verbouwing aan vooraf gegaan”, vertellen Robert van de Luitgaren en zijn vrouw Jasmina Trajanovska, die blij zijn met het eindresultaat. “Het is voor gasten een fijne plek om een vers belegd broodje te komen eten voor de lunch of om ’s avonds te komen genieten van een patatje met snack, een burger, maaltijd of een van de andere gerechten. Maar ook alleen een bakje koffie met appeltaart tijdens de markt is mogelijk. Ons assortiment is heel uitgebreid, dus voor iedereen en voor elk moment hebben we wel iets.”

Gemak van online bestellen

Buurtbewoners kunnen zeven dagen in de week terecht bij Kwalitaria Hesseplaats. “Maar we bieden ook het gemak van online bestellen”, laat Robert weten. “Via onze eigen website kun je eenvoudig een afhaal- en binnenkort ook bezorgbestelling plaatsen. Ideaal als je geen zin hebt om te koken of weinig tijd hebt.”

Kwalitaria Hesseplaats is geopend

Een glimp van de nieuwe vestiging in Rotterdam.

Bij het runnen van de zaak, komt de bijna 20 jaar horeca-ervaring van de kersverse Kwalitaria-ondernemer goed van pas. “Ik heb paar jaar een uitstap gemaakt als accountmanager in een datacenter, maar het begon toch weer te kriebelen om in de horeca aan de slag te gaan, net als de wens voor een eigen zaak. Uiteindelijk heb ik voor de Kwalitaria-formule gekozen vanwege de goede ondersteuning die zij bieden - en omdat mijn vrouw het eten erg lekker vindt”, voegt hij er lachend aan toe.

Smakelijke openingsacties

Robert en Jasmina kijken ernaar uit om de buurtbewoners te leren kennen: “De wijk Ommoord heeft een hechte gemeenschap. Het is bijna een dorp binnen Rotterdam. Wij hopen hier een mooie toevoeging te zijn met onze Kwalitaria.” 

Om de opening te vieren heeft Kwalitaria Hesseplaats een aantal smakelijke acties. Robert: “Op zaterdag 24 februari trakteren we iedereen die tussen 14.00 en 15.00 uur langskomt op gratis friet en verder zouden we willen zeggen: Houd onze social kanalen in de gaten voor meer lekkere acties.”

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Robert & Jasmina?

In ons informatiepakket lees je alles over het ondernemerschap bij Kwalitaria. Vraag de brochure gratis en geheel vrijblijvend aan of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • Vrienden maken droom waar met overname Kwalitaria Keijzershof
  Interview

  Vrienden maken ondernemersdroom waar met overname Kwalitaria Keijzershof

  Sinds de vrienden Ashwin en Marco elkaar leerden kennen op de universiteit, koesteren ze dezelfde droom: een eigen horecaonderneming. Die wens komt nu uit, want vanaf 1 februari zijn zij de nieuwe eigenaren van Kwalitaria Keijzershof in Pijnacker.

  Lees meer
 • Bestaande zaak overnemen óf een nieuwe vestiging openen?
  Tips&tricks

  Nieuwe vestiging openen óf bestaande zaak overnemen?

  Je eigen zaak, smaakt dat naar meer? Je kunt een nieuwe vestiging openen, maar franchiseformules, zoals Kwalitaria, hebben vaak ook bestaande winkels te koop. Met zo’n overname zijn smakelijke voordelen gemoeid. Is het iets voor jou?

  Lees meer