Overslaan en naar de inhoud gaan
Nieuw gezicht voor Kwalitaria Délifrance Delden
Terug naar overzicht

Nieuw gezicht voor Kwalitaria Délifrance Delden

...welkom Remco!

Interview

Het had weinig gescheeld of Remco Banda had elders een Kwalitaria geopend, maar toen hij de vestiging in het Twentse Delden zag wist hij: dit wordt mijn zaak. Per 1 maart is het definitief en is Remco de nieuwe eigenaar.

Lees meer...

Na zeventien jaar lang een eigen bruin café te hebben gehad, vond Hengeloër Remco Banda (44) het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die vond hij uiteindelijk bij Kwalitaria: “De formule sprak mij erg aan, dus toen ben ik in gesprek gegaan. In eerste instantie voor een andere vestiging, maar toen ik in de gaten kreeg dat deze locatie in Delden ook beschikbaar was, hoefde ik niet lang na te denken. Het is een prachtige locatie en ook de combinatie met Délifrance stond mij erg aan.”

Horecaman in hart en nieren

Met Remco staat er een echte horecaman in de zaak. “Tijdens een bijbaantje in mijn jongere jaren kwam ik erachter dat ik de horeca eigenlijk veel leuker vond dan de opleiding tot laborant die ik volgde. Ik maakte mijn opleiding af, maar ging uiteindelijk toch de horeca in. Ik heb onder andere gewerkt bij een eetcafé, een steakhouse en zalencentrum, tot ik besloot om liever voor mijzelf te werken en een eigen kroeg begon in Hengelo. Dat heb ik zeventien jaar lang gedaan.”

De handen zijn inmiddels al flink uit de mouwen gestoken in Delden: We hebben het vegetarisch aanbod al aanzienlijk vergroot”, vertelt Remco. “En we zijn bezig om de lekkernijen voor bij de koffie uit te breiden. Want, benadrukt hij: “We zijn er voor alle momenten. Voor een lunch met vers belegde Délifrance broodjes, een heerlijk Kwalitaria frietje met een snack, burger of kipsaté, maar net zo goed voor alleen een kopje koffie of een ijsje.”

Kwalitaria Délifrance Delden

Een glimp van Kwalitaria Délifrance Delden.

Ruimere openingstijden

Remco kijkt met smart uit naar het voorjaar. “We hebben een groot terras rondom een mooie beuk die al 150 jaar oud is. Gasten kunnen er tijdens de zomerperiode extra lang vertoeven: vanaf 1 april zijn we van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 20.30 uur en op zondag van 12.00 tot 20.30 uur. En voor wie liever thuis van onze lekkernijen geniet, bezorgen we alle dagen van de week ook thuis.” Om al die gasten een heerlijke maaltijd voor te schotelen, kan het team van Kwalitaria Délifrance nog wat versterking gebruiken. Remco: “Loop gerust eens binnen voor meer informatie over een (bij)baantje bij ons.”

Het is duidelijk. Kersverse ondernemer Remco zit niet graag stil en weet van aanpakken. “Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om alle buurtbewoners snel te ontmoeten.” Tegen hen wil hij bovendien nog het volgende kwijt: “Houd onze social kanalen in de gaten voor smakelijke openingsacties, want de overname vier ik graag samen met jullie!”

Ook je eigen Kwalitaria openen

...net als Remco?

In ons informatiepakket lees je alles over het ondernemerschap bij Kwalitaria. Vraag de brochure gratis en geheel vrijblijvend aan of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wellicht ook interessant

 • Rikkert van Middelaar
  Interview

  Van bedrijfsleider naar eigenaar Kwalitaria Emiclaer

  Buurtbewoners kennen hem al als het gezicht van Kwalitaria Délifrance Emiclaer. Voor hen zal er dus weinig veranderen, maar voor Rikkert wel: zijn droom, een eigen cafetaria en lunchroom, komt uit met de overname van de Amersfoortse zaak. “Ik heb enorm veel zin om mijn passie waar te maken.”

  Lees meer
 • Kwalitaria Hesseplaats
  Nieuws

  Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Rotterdam

  De eerste opening van 2024 is een feit. In het Rotterdamse winkelcentrum Hesseplaats heeft het ondernemersechtpaar Robert en Jasmina de deuren geopend van een gloednieuwe Kwalitaria: “We hopen een mooie toevoeging te zijn voor de buurt.”

  Lees meer
 • Wat kost franchise?
  Tips&tricks

  Wat kost franchise?

  Voor wat hoort wat, dat hoeven we jou als ondernemer (in spe) natuurlijk niet te vertellen. Aan franchise zijn daarom een aantal kosten, ook wel fees of vergoedingen, gebonden. Wij vertellen je meer over deze kosten én wat je ervoor terugkrijgt.

  Lees meer