Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Rhenen is verbouwd

Kwalitaria Colijn verbouwd naar nieuwste stijl

...wat een plaatje!

Nieuws

Wie Kwalitaria Colijn in Rhenen binnenstapt, moet even twee keer knipperen. De zaak is volledig vernieuwd en heeft een compleet nieuwe inrichting en indeling. Ondernemers Maarten en Berto zijn blij met het eindresultaat: “We zien alleen maar voordelen."

Lees meer...

Modern en sfeervol

 “Het heeft een moderne, sfeervolle uitstraling die helemaal bij deze tijd past”, vertelt Maarten – al 14 jaar ondernemer bij Kwalitaria – over het vernieuwde interieur. De zaak is dan ook helemaal ingericht volgens de nieuwste Kwalitaria stijl: “Met warme kleuren, een tikje industrieel en veel groene details; het is echt een aantrekkelijke plek geworden waar je gezellig kunt genieten van een lekkere maaltijd, burger, frietje met snack of vers belegd broodje.”

Kwalitaria Rhenen is verbouwd

 

Een stuk efficiënter

Naast de sfeervolle uitstraling, heeft de verbouwing ook verbeteringen gebracht in de routing. Maarten: “Voorheen liepen we op de piekmomenten vaak vast, omdat we verschillende keukens hadden. Dat we de bezorging vanuit de kelder deden, was ook niet bepaald handig. Nu gaat alles vanuit één werkplek, dat werkt een stuk efficiënter. En bestellen in de winkel kan nu ook heel gemakkelijk via bestelzuilen. Deze nieuwe opzet gaat ons hopelijk helpen om de omzetgroei die we al een tijd ervaren verder door te zetten.”

Kwalitaria Rhenen is verbouwd

 

Smakelijk eindresultaat

In totaal heeft de verbouwing ongeveer 6 weken in beslag genomen. “Maar we zijn uiteindelijk maar 5 dagen dicht geweest”, laat mede-ondernemer Berto Budding weten. Met het eindresultaat is hij ontzettend blij: “Het is even wennen dat alles anders is, maar het gaat steeds beter. We zien echt de voordelen; voor ons qua werken, maar zeker ook voor de gasten omdat het nu een overzichtelijkere en gezelligere winkel is.” Die gasten nodigt Berto van harte uit om de vernieuwde winkel te komen bekijken: “We zijn benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden. Kom snel eens een kijkje nemen zou ik zeggen!”

Wellicht ook interessant

 • Nieuw gezicht voor Kwalitaria Délifrance Delden
  Interview

  Nieuw gezicht voor Kwalitaria Délifrance Delden

  Het had weinig gescheeld of Remco Banda had elders een Kwalitaria geopend, maar toen hij de vestiging in het Twentse Delden zag wist hij: dit wordt mijn zaak. Per 1 maart is het definitief en is Remco de nieuwe eigenaar.

  Lees meer
 • Rikkert van Middelaar
  Interview

  Van bedrijfsleider naar eigenaar Kwalitaria Emiclaer

  Buurtbewoners kennen hem al als het gezicht van Kwalitaria Délifrance Emiclaer. Voor hen zal er dus weinig veranderen, maar voor Rikkert wel: zijn droom, een eigen cafetaria en lunchroom, komt uit met de overname van de Amersfoortse zaak. “Ik heb enorm veel zin om mijn passie waar te maken.”

  Lees meer
 • Kwalitaria Hesseplaats
  Nieuws

  Kwalitaria opent nieuwe vestiging in Rotterdam

  De eerste opening van 2024 is een feit. In het Rotterdamse winkelcentrum Hesseplaats heeft het ondernemersechtpaar Robert en Jasmina de deuren geopend van een gloednieuwe Kwalitaria: “We hopen een mooie toevoeging te zijn voor de buurt.”

  Lees meer