Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria en Fingerspitz winnen Dutch Search Award
Terug naar overzicht

Kwalitaria en Fingerspitz winnen Dutch Search Award

...hoera!

Nieuws

‘Marketing met smaak’ is een van de vier beloftes aan onze ondernemers. Samen met digital marketingbureau Fingerspitz werken we hier dan ook hard aan. En met effect, want samen hebben we nu een prestigieuze award binnen de digital marketingbranche binnengehaald.

Lees meer...

Over de Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards erkennen, vieren en bekronen bijzondere prestaties in de Nederlandse search marketingindustrie. Innovatie en originaliteit zijn essentieel om het verschil te maken in het digitale tijdperk. Zo tillen we samen de Nederlandse search marketingwereld geheel naar een hoger niveau.

Goed op dreef

Als winnaar in de categorie ‘Beste PPC Lokale Campagne’ ontvingen Fingerspitz en Kwalitaria een gouden onderscheiding. “We zijn blij met de expertise en inzet van Fingerspitz op het gebied van Pay-Per-Click (PPC) advertenties”, reageert marketing & sales directeur Martijn Boone. “Wat betreft digitale awards zijn we goed op dreef. De samenwerking met Fingerspitz leverde eerder al een Global Search Award en Effective Mobile Marketing Award op.”

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar
  Nieuws

  Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

  Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag werd de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

  Lees meer
 • Kwalitaria Tra
  Nieuws

  Kwalitaria Tra viert 75-jarig jubileum

  Wat begon met friet en enkele snacks is 75 jaar later uitgegroeid tot een ambachtelijke cafetaria met een uitgebreid assortiment en prijswinnende snacks. Maar liefst vier generaties zijn werkzaam geweest in de familiezaak. Huidige eigenaar Ad Tra vertelt over 75 jaar cafetaria Tra in Goirle.

  Lees meer
 • Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar
  Nieuws

  Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar

  Hoera! Onder luid applaus en een staande ovatie is Kwalitaria-ondernemer Gianmarco Tutone op De Nationale Franchise Beurs uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2023. “Wie had dat zes jaar geleden, toen ik nog op een laddertje stond, gedacht”, aldus de trotse ondernemer.

  Lees meer