Overslaan en naar de inhoud gaan
Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar

...hoeraaaa!

Nieuws

Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag werd de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

Lees meer...

Kwalitaria van het Jaar, dat word je natuurlijk niet zomaar. Een verkiezing, bestaande uit drie verschillende onderdelen, ging eraan vooraf. Een derde van de uitslag werd bepaald door een vakjury die alle 136 vestigingen beoordeelde op 25 verschillende competenties: van de uitstraling van de winkel tot hygiëne, omzet en acties op het gebied van duurzaamheid.

Bezoekjes van een mystery guest waren goed voor nog een derde van de uitslag. Het laatste deel werd bepaald door een stemronde met collega Kwalitaria-ondernemers op de jaarlijkse Ondernemersdag in de Prodentfabriek in Amersfoort. De resultaten lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk was het Kwalitaria Prinsenland die er met de winst vandoor ging.

Motiveren en inspireren

Uiteraard krijgt de wisselbokaal een mooi plekje in de Rotterdamse cafetaria. Naast de eer en erkenning, wacht er voor het gehele team van Kwalitaria Prinsenland een onvergetelijk teamuitje, mogelijk gemaakt door De Vegetarische Slager, en ondernemer Gianmarco, die de zaak in 2018 opende, ontving een mooie reischeque. Een gouden bezorgfiets van Ebike4Delivery en bijpassende bedrijfskleding laten bovendien de hele buurt weten dat Prinsenland de Kwalitaria van het Jaar 2023 is.

De verkiezing is volgens senior franchiseconsultant Chris de Bree een mooie manier om alle Kwalitaria vestigingen te motiveren en te inspireren: “Alles draait om teamwork, je kan het niet alleen. Zo’n verkiezing is een goede motivatie om met elkaar net dat stapje extra te zetten.”

Franchisenemer van het Jaar

Voor ondernemer Gianmarco is het dubbel feest. Afgelopen oktober werd hij ook al verkozen tot Franchisenemer van het Jaar 2023 op De Nationale Franchise Beurs. “Wie had dat zes jaar geleden, toen ik nog op een laddertje stond, gedacht”, doelt hij op zijn overstap van de techniekwereld naar de cafetariabranche. “Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die mij de afgelopen jaren hebben gesteund, met de mensen van franchiseorganisatie FFC die in mij geloven en uiteraard met mijn geweldige team”, sluit hij vol trots af.

Wellicht ook interessant

 • Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar
  Nieuws

  Kwalitaria’s Gianmarco is dé Franchisenemer van het Jaar

  Hoera! Onder luid applaus en een staande ovatie is Kwalitaria-ondernemer Gianmarco Tutone op De Nationale Franchise Beurs uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar 2023. “Wie had dat zes jaar geleden, toen ik nog op een laddertje stond, gedacht”, aldus de trotse ondernemer.

  Lees meer
 • Voormalig bedrijfsleidster neemt Kwalitaria Nieuw Vennep over
  Interview

  Van bedrijfsleidster naar onderneemster

  Na een aantal jaar als bedrijfsleidster te hebben gewerkt, merkte Anoek dat ze klaar was voor de volgende stap. Ze trok de stoute schoenen aan en zie waar het haar heeft gebracht: samen met partner Kelly is ze de nieuwe eigenaresse van Kwalitaria Nieuw Vennep.

  Lees meer
 • Van nieuw avontuur naar succesvolle frituur
  Video

  Video: Smakelijke voordelen van franchise

  De zussen Jacqueline en Monique gingen zes jaar geleden samen het Kwalitaria avontuur aan en zijn nog steeds blij met deze stap. Benieuwd welke voordelen zij ervaren op het gebied van marketing, assortiment en ondersteuning? Bekijk het in de video!

  Bekijk de video